Budapest kiadó lakás Krisztinavárosban a Logodi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban a Logodi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban a Logodi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban a Logodi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban a Logodi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban a Logodi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban a Logodi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban a Logodi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban a Logodi utcában, 74 négyzetméteresBudapest kiadó lakás Krisztinavárosban a Logodi utcában, 74 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Krisztinavárosban a Logodi utcában, 74 négyzetméteres
215 E Ft/hó2,9 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest kiadó lakás Krisztinavárosban a Logodi utcában, 74 négyzetméteres
Budapest kiadó lakás Krisztinavárosban a Logodi utcában, 74 négyzetméteres
215 E Ft/hó
2,9 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 360 9358
ReferensGereben Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó lakás

Budapest kiadó lakás Krisztinavárosban a Logodi utcában, 74 négyzetméteres

74 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda I. kerületének egyik legelegánsabb részén, patinás környezetben, Váralján, található az ingatlan a Logodi utcában. A közlekedés mind autóval, mind tömegközlekedéssel kiváló. Buda főbb pontjait, mint Tabán és a Széll Kálmán tér 5 perc alatt elérjük, ahonnan a pesti belváros is percek alatt elérhetővé válik. Karnyújtásnyira található az Alkotás úton és a Széna téren is egy-egy bevásárlóközpont, ahol a mindennapos bevásárlás és további napi ügyintézések, mint posta, gyógyszertár egy helyen megtalálhatóak
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 3 szintes, jó állapotú, erkélyes, téglaépítésű sátortetős társasház Bauhaus stílusban épült, az 1940-es években. A házban 10 lakás található. Lift nincs az épületben.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 74nm-es, 2+1 szobás, felújított összkomfortos lakás a társasház első emeletén található, lift nincs az épületben. A lakás keleti fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. Gépesített, bútorozottan kerül bérbeadásra.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 74 nm + 3 nm erkély
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet cirkórendszer biztosítja. A meleg nyári napokban a klíma ad felüdülést.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 22.000 Ft, amely magába foglalja a, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.
TÁROLÓ:
A lakáshoz nem tartozik tároló.
PARKOLÁS:
A lakáshoz a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. Fizető övezet, de bejelentéssel a parkolás díjmentesen megoldható.
BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2 havi kaució szükséges. Kisállat a lakásba nem vihető.
A lakás bútorozva kiadó.
Az ingatlan min: 1 évre bérbeadó.
Bérleti díj: 215 ezer Ft/hó
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 1. emelet
  • erkély

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018