search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár: (M Ft)

Győr, Czuczor Gergely utca 13.

Alapterület

m2

Szobák száma

Bérleti díj

Alapterület

0 m2

Szobák

Kiadó irodaház ára

0 EUR / hó / m2

Emelet

nincs megadva

Ingatlan típus

irodaház

Ingatlan állapot

nincs megadva

Tájolás

nincs megadva

Fűtés

nincs megadva

Energiatanúsítvány

nincs megadva

Erkély

nincs megadva

Belmagasság

nincs megadva

Az ingatlan havi rezsi költsége

nincs megadva
h i r d e t é s

Az ingatlan leírása

Az irodaépület Győr belvárosának központi részén helyezkedik el, a sétáló utcával párhuzamos, nagy gyalogos forgalmú utcában, bankok, éttermek, üzletek, posta és színház közvetlen szomszédságában, néhány száz méterre a vasúti és buszpályaudvaroktól, parkolóházaktól. A hat szintes irodaházban többek közt pénzintézet, egyéb pénzügyi cégek, biztosító társaság, IT vállakozások, könyvelő cég, építészeti iroda, stb. találhatók.
Az épület mintegy 70%-a társaságunk tulajdonában áll, melyet főprofilunknak megfelelően, bérbeadás formájában hasznosítunk.


198 m2 alapterületű irodacsoport, negyedik emelet:

Az irodaegység teljes átalakítása és felújítása a közelmúltban fejeződött be, beleértve a gipszkarton falazatot, burkolatokat, elektromos rendszert, világítást, fűtési és hűtési rendszert, vizes blokkot és melegítő konyhát.

Az alaprajzon láthatóan a központi folyosóról különböző méretű irodaegységek nyílnak jobbra és balra. Ezek egyesíthetők és szakaszolhatók akár további belső ajtók elhelyezésével, az igényekhez illeszkedő rugalmas térkialakítást téve lehetővé, akár egyetlen nagy, vagy több kisebb terület bérlői számára.

A vizesblokk és a konyha kerámia burkolattal vannak ellátva, a belső irodaterek padlószőnyeg burkolattal rendelkeznek. Az irodák fénycsöves világítótestekkel szereltek, és klímatizáltak. Az utca felőli oldalon nagy felületű Velux ablakok vannak elhelyezve, míg belső udvar felől nagyméretű normál ablakok találhatók. A negyedik emelet felett még egy emelet található, tehát nem tetőtérről van szó.

Az irodák mindegyike klimatizált, az ablakok szalagfüggönnyel illetve árnyékolókkal vannak ellátva.
Az irodaegységekhez férfi és női mellékhelyiség és mosdó, valamint melegítő konyha közös használata tartozik.


Az irodák strukturált kábelezéssel vannak szerelve internet, számítógépek és telefonok részére, melynek központi Rack szekrénye a gépészeti helyiségben található. Az irodaház telekommunikációs és internet szolgáltatója a Magyar Telekom Zrt.

A fűtés és melegvíz szolgáltatás az irodaszint önálló és új Vaillant kombi gázkazánjáról történik. Az elektromos áramfogyasztás iroda egységenként külön mérhető. A közüzemi költségek összességében nagyon kedvezőek.


Célunk, hogy Tisztelt Bérlőinknek komfortos, elegáns, gazdaságos és gondmentes irodai körülményeket biztosítsunk a kiemelkedő presztízs értékű belvárosi környezetben, hogy figyelmüket teljesen mértékben munkájuk eredményének fokozására tudják koncentrálni.

Hívjon bennünket, és győződjön meg róla személyesen!

További információ: 06 20 956 7890

Tudj meg mindent Győr, Czuczor Gergely utca 13. környékéről

h i r d e t é s
h i r d e t é s

Értékesítési ár változása

Az idősoros átlagár-adatokat az FHB Index az összes magyarországi lakástranzakció alapján készítette. Az adatok az adott évben az adott területen eladott lakóingatlanok átlagos értékesítési négyzetméterárát mutatják. Kisebb területi bontásoknál előfordulhat (kistérség, budapesti városrész), hogy nagy kiugrás vagy süllyedés figyelhető meg az idősorban. Ennek oka, hogy egy-egy kiugróan magas/alacsony értékű tranzakció a trancakciók alacsony száma esetén extrémen torzítja az adott év átlagárát.