search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár: (M Ft)

Budapest, XIV. kerület Ilka utca 31.

Alapterület

m2

Szobák száma

Bérleti díj

Alapterület

0 m2

Szobák

Kiadó Irodaház ára

0 Ft / hó / m2

Emelet

nincs megadva

Ingatlan típus

Irodaház

Ingatlan állapot

nincs megadva

Tájolás

nincs megadva

Fűtés

nincs megadva

Energiatanúsítvány

nincs megadva

Erkély

nincs megadva

Belmagasság

nincs megadva
  • Épület emelet: 4

Az ingatlan havi rezsi költsége

nincs megadva
3,1
Ezen a területen a
h i r d e t é s

Az ingatlan leírása

Phare támogatásból 2003-ban épült irodaház magas színvonalú informatikai, adatátviteli háttérrel a piaci árszínvonalhoz képest 10-30% kedvezõbb bérleti díjakkal.

Az E-Factory irodaház egy patinás gyárépületbõl létesült, amely a rekonstrukció során a legújabb technológiával és adatátviteli eszközökkel felszerelt, egyedülálló munkakörülményeket biztosító IT irodaházzá alakult , megõrizve építészeti sajátosságait, emberléptékû tereit és hangulatát.

Az ház tervezõi a leendõ lakók érdekeit és igényeit figyelembe véve korszerû és célszerû megoldásokra törekedtek.
Ezért a Factory ebben a kategóriában egyedülálló szolgáltatáscsomagot kínál.
A ház hagyományos építési technológiával épült, kintrõl klinkertégla díszkõburkolat fedi.

Az elsõ emeleten összesen 631 m2 iroda található, amelyek könnyüszerkezetû falrendszerekkel oszthatók kisebb egységekre a bérlõk igényeinek megfelelõen. A második és harmadik emeleten egyaránt 680 m2 könnyúszerkezetû falrendszerrel osztható irodaterület található. 60 m2 berendezett tárgyalóterem szolgál prezentációk képzések színhelyéül. A belsõépítészeti munkákat a bérlõ kívánsága és igényei szerint is elvégezzük.Az E-Factory a bérlõk igényei szerint rugalmasan tovább alakítja szolgáltatásait.

Tudj meg mindent Budapest, XIV. kerület Ilka utca 31. környékéről

h i r d e t é s
h i r d e t é s

Értékesítési ár változása

Az idősoros átlagár-adatokat az FHB Index az összes magyarországi lakástranzakció alapján készítette. Az adatok az adott évben az adott területen eladott lakóingatlanok átlagos értékesítési négyzetméterárát mutatják. Kisebb területi bontásoknál előfordulhat (kistérség, budapesti városrész), hogy nagy kiugrás vagy süllyedés figyelhető meg az idősorban. Ennek oka, hogy egy-egy kiugróan magas/alacsony értékű tranzakció a trancakciók alacsony száma esetén extrémen torzítja az adott év átlagárát.