hirdetés
Nyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteresNyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteresNyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteresNyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteresNyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteresNyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteresNyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteresNyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteresNyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteresNyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteresNyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteresNyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteresNyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteresNyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteresNyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteresNyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteres
Nyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteres
1 800 000 Ft120 E Ft/m2
 • 16 fotó
 • Térkép
Nyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteres
Nyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteres
1,8 M Ft
120 E Ft/m2
 • 16 fotó
 • Térkép
+36 30 940 2273
ReferensStein Róbert
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó nyaraló

Nyaraló eladó Kehidakustány, 15 négyzetméteres

15 m2alapterület

Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Vannak olyan helyek, amelyek annyira szépek, hogy az ember egyszerűen beléjük szeret. Ki tudja, hogy a földből, a fákból vagy a csillagok állásából jön ez az érzés, de jön és nem érdemes tenni ellene semmit, mert birtokba veszi az embert és elcsábítja, mint az eltévedt költőt Pandora ölelése.

Ilyen ez a hely Kehidakustány közelében, ahova nemcsak eljutni nehéz,de visszaindulni is, mert annyi mondanivalója van, hogy könnyen ránk esteledik, ha elkezdjük hallgatni a történeteket. Pedig csak egyszer kell letérni az útról, és idejuthatunk. Ide akkor is odatéved az ember, ha mutatják az utat.

Amit látunk, könnyű leírni:...3000 nm jó tízpercnyire Kehidakustánytól a fák között, egy része völgy, egy része domoldal egy régi szőlővel, egy része pedig egy dombtető gyümölcsfákkal és csodálatos kilátással a zalai tájra. Kivett zártkert, bárki megvásárolhatja nehézségek nélkül. Nincs közmű, csak egy földesút, amely ide vezet.A telken van egy kis ház, de vagy teljesen fel kell újítani, vagy elfelejteni.

Amit nehéz leírni, az a hely varázsa, még az Arthur király előtti idők hangulata, amikor az ember még tudott beszélgetni a fákkal és az erdők tündéreivel, akik most láthatatlan testtel kószálnak a zalai dombok között és varázskalapos koboldokkal múlatják az időt.

Érdemes tehát idetévedni és terveket szőni, mert egy nagyon szép helyről van szó.

+36 30 820 3744
+36 30 940 2273

  Környék bemutatása

  hirdetés

  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

  Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

  © 2018