Befektetőknek
Kehidakustányi eladó családi ház, 7 szobás, 160 négyzetméteresKehidakustányi eladó családi ház, 7 szobás, 160 négyzetméteresKehidakustányi eladó családi ház, 7 szobás, 160 négyzetméteresKehidakustányi eladó családi ház, 7 szobás, 160 négyzetméteresKehidakustányi eladó családi ház, 7 szobás, 160 négyzetméteresKehidakustányi eladó családi ház, 7 szobás, 160 négyzetméteres
Befektetőknek
Kehidakustányi eladó családi ház, 7 szobás, 160 négyzetméteres
15 900 000 Ft
99,4 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Kehidakustányi eladó családi ház, 7 szobás, 160 négyzetméteres
Kehidakustányi eladó családi ház, 7 szobás, 160 négyzetméteres
15,9 M Ft
99,4 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 30 471 8384
ReferensFentős Gábor
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház
Kehidakustányi eladó családi ház, 7 szobás, 160 négyzetméteres

160 m2alapterület
7szoba
állapotú
2832 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kehidakustány-Barátszigeten lakóház és vendégfogadó melléképület (apartmanokkal) eladó! Belső fotók és alaprajz e-mailben lekérhetők!
Mellékutcában, belterületen, 2832m2-es telken 60m2-es, felújított parasztház + egy 4 szálláshelyes, újabb építésű (téglaépítésű), 100 m2-es vendégház eladó. Az ingatlan remek lehetőséget rejt magában. Forgalmas úttól távolabb, beljebb épült, de autóval jól megközelíthető aszfaltos úton és könnyen megtalálható. Csendes, falusias környezetben, ám mégis mindenhez közel helyezkedik el. Alkalmas céges üdülőnek, nagyobb családok, baráti társaságok számára, vagy vállalkozási célra, kiadásra, falusi turizmusra egyaránt.
Kályha és hordozható cserépkályha a fűtés, vezetékes víz, villany az épületekben, csatorna nincs az utcában, ezért megfelelő méretű derítő lett telepítve, kút is adott, vezetékes telefon, tv és fix internet megoldható. Központi fűtés igény szerint kialakítandó, gáz nincs az utcában. A főépület tájjellegű, környezetébe szépen illeszkedő, barátságos, 60 m2-es ház felújított tetővel, kicserélt, termo üvegezésű ablakokkal. Kettő szoba, étkező, főzőfülke, tusolós fürdőszoba-wc található benne. A vendégház a főépülettel merőlegesen épült. Az első kétszobás, két fürdőszobás apartman: tusolós fürdőszoba-wc, konyha-étkező, felette galéria, a konyha étkezőből nyílik egy hálószoba, tusolós fürdőszoba-wc itt is van, a galériából, mint lakóelőtérből egy kényelmes, világos, tetőtéri hálószoba nyílik. A második apartman: földszinti nappali, tusolós fürdőszoba-wc, és a tetőtérben egy hálószoba. További két stúdióapartman nyílik még a verandáról, tusolós fürdőszobák wc-vel itt is vannak, de a tetőtér ezek felett nem lett beépítve, A telek nagy fűzfával, diófával kevés gondozást igényel, mivel a domboldalra felkúszó hátsókert ligetes, fás, csak a ház körül kell fűnyírással foglalkozni. Az udvaron egy kis melléképület felújítását kezdték el (tető felújítás, betonkoszorú), ami tárolónak, nyári konyhának vagy egy további vendéglaknak is kialakítható. A közelben minden megtalálható, ami az aktív vagy a passzív pihenést szolgálja. Friss tiszta levegő, csend, erdei kiránduló helyek. A Zalacsányi horgásztó csupán 7 km, a kehidakustányi Kehida termál gyógyfürdő 3.6 km-re található. Ha lovagolni támad kedvünk, erre is lehetőségünk van a közelben található lovardában. Magyar magánberuházás keretében a vendégháztól csupán 2 km-re 18 lyukú golfpálya épült és működik, amelynek területén kétszáz szobás hotel, 1500 négyzetméteres vízfelületű fürdőcentrum és négyszáz lakóegységből (villák, apartmanok) álló golffalu is helyet kap a Zala Springs projektben. Autóval Hévíz és a termálvizű Hévízi-tó kb. negyedóra alatt, Keszthelynél a Balaton strandokkal kevesebb, mint fél óra alatt elérhető. A megyeszékhely, Zalaegerszeg autóval 40 perc. Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése lakóház, gazdasági épület /lakás és szálláshely/, tehermentes, azonnal átvehető teljes berendezéssel.
--------------
SCHNAEPPCHEN!Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Wir sprechen Deutsch.Kontakt: 0036 30 4718384
-------------
BARGAIN!A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! We have an all day (7 day/week) viewing service. Got a question? Get in contact.
Call: 0036 30 471 8384

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2018