hirdetés
Kecskemét eladó lakásKecskemét eladó lakásKecskemét eladó lakásKecskemét eladó lakásKecskemét eladó lakásKecskemét eladó lakásKecskemét eladó lakásKecskemét eladó lakásKecskemét eladó lakásKecskemét eladó lakásKecskemét eladó lakásKecskemét eladó lakásKecskemét eladó lakásKecskemét eladó lakásKecskemét eladó lakásKecskemét eladó lakásKecskemét eladó lakás
Kecskemét eladó lakás
16 990 000 Ft308,9 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Kecskemét eladó lakás
Kecskemét eladó lakás
17 M Ft
308,9 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 445 8782
ReferensAcropolis Ingatlan Iroda
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Kecskemét eladó lakás

55 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kecskeméten, Hunyadivárosban a Czollner közön, nemcsak esztétikailag, hanem műszakilag is felújított, 3. emeleti erkélyes 2 szobás, egyedi gázfűtéses, téglaépítésű társasházi lakás, a környezetükre igényes, gondos tulajdonosoktól eladó.

Fekvésének köszönhetően csendes, a tájolása kifejezetten napfényessé és világossá teszi. A nappaliból és az erkélyre nyíló hálószoba ablakából a nyugodt és hamisítatlan kertvárosra nyílik kilátás. Az 55 nm-es alapterület elosztása kiváló, tágas a konyha és a fürdőszoba is. A külső nyílászárók légkamrás új bukó-nyíló ablakok, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. A három évvel ezelőtti felújítás során a lakás gépészetileg is kifogástalanná vált, új típusú gázkonvektorok kerültek a régiek helyére, a meleg vízről Bosch átfolyós vízmelegítő gondoskodik, a vízvezetékrendszer cseréje is megtörtént. A falak festése hibátlan, sem a szobákban, sem a fürdőszobában a csempés felületeken furatok nem találhatók; a nappali burkolata, a szőnyegpadló szintén teljesen új állapotban van. Az étkező-konyhában új konyhabútor és gáztűzhely került beépítésre, hozzá polcozott éléskamra (spájz) tartozik, amely száraz és hűvös. A társasház tetőzete felújított, így biztos lehet az új tulajdonos, hogy a zárószintiség ebben az esetben csak előnyökkel jár. A társasházban zárható kerékpár- és egyéb tárolók vannak, melyek természetesen használhatóak. A lakás közös költsége 7.480.- Ft havonta.

A Hunyadivároson belül is kitűnő elhelyezkedésű, lépcsőházhoz közeli buszmegállókkal, bevásárlási lehetőségekkel, gyógyszertárral, orvosi rendelőkkel, iskolával, óvodával, bölcsődével.

Megtekintésére időpont Irodánkon keresztül egyeztethető: +36302555102
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Irodánk tényszerűen a legtöbb díjtalan különszolgáltatást nyújtó ingatlaniroda Kecskeméten.

Személyre szabott díjmentes hitelügyintézés, minden bankkal együttműködünk egyedi hitelajánlatokkal.
Kérjen tőlünk információt és segítséget az új CSOK igénybevételéhez.

Honlapunk nem tartalmazza teljes ingatlankínálatunkat! Keresse Irodánkat elérhetőségeinken eladással és vétellel kapcsolatban.

Kövesse érdekes Facebook posztjainkat is: www.facebook.com/Acropolis.Ingatlan.Kecskemet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018