hirdetés
Kecskemét eladó lakás a Czollner közbenKecskemét eladó lakás a Czollner közbenKecskemét eladó lakás a Czollner közbenKecskemét eladó lakás a Czollner közbenKecskemét eladó lakás a Czollner közbenKecskemét eladó lakás a Czollner közbenKecskemét eladó lakás a Czollner közbenKecskemét eladó lakás a Czollner közbenKecskemét eladó lakás a Czollner közbenKecskemét eladó lakás a Czollner közbenKecskemét eladó lakás a Czollner közbenKecskemét eladó lakás a Czollner közbenKecskemét eladó lakás a Czollner közbenKecskemét eladó lakás a Czollner közbenKecskemét eladó lakás a Czollner közben
Kecskemét eladó lakás a Czollner közben
16 990 000 Ft308,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Kecskemét eladó lakás a Czollner közben
Kecskemét eladó lakás a Czollner közben
17 M Ft
308,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 255 5102
ReferensAcropolis Ingatlan Iroda
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Kecskemét eladó lakás a Czollner közben

55 m2alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kecskeméten, Hunyadivárosban a Czollner közön, nemcsak esztétikailag, hanem műszakilag is felújított, 3. emeleti erkélyes 2 szobás, egyedi gázfűtéses, téglaépítésű társasházi lakás, a környezetükre igényes, gondos tulajdonosoktól eladó.
Fekvésének köszönhetően csendes, a tájolása kifejezetten napfényessé és világossá teszi. A nappaliból és az erkélyre nyíló hálószoba ablakából a nyugodt és hamisítatlan kertvárosra nyílik kilátás. Az 55 nm-es alapterület elosztása kiváló, tágas a konyha és a fürdőszoba is. A külső nyílászárók légkamrás új bukó-nyíló ablakok, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. A három évvel ezelőtti felújítás során a lakás gépészetileg is kifogástalanná vált, új típusú gázkonvektorok kerültek a régiek helyére, a meleg vízről Bosch átfolyós vízmelegítő gondoskodik, a vízvezetékrendszer cseréje is megtörtént. A falak festése hibátlan, sem a szobákban, sem a fürdőszobában a csempés felületeken furatok nem találhatók; a nappali burkolata, a szőnyegpadló szintén teljesen új állapotban van. Az étkező-konyhában új konyhabútor és gáztűzhely került beépítésre, hozzá polcozott éléskamra (spájz) tartozik, amely száraz és hűvös. A társasház tetőzete felújított, így biztos lehet az új tulajdonos, hogy a zárószintiség ebben az esetben csak előnyökkel jár. A társasházban zárható kerékpár- és egyéb tárolók vannak, melyek természetesen használhatóak. A lakás közös költsége 7.480.- Ft havonta.
A Hunyadivároson belül is kitűnő elhelyezkedésű, lépcsőházhoz közeli buszmegállókkal, bevásárlási lehetőségekkel, gyógyszertárral, orvosi rendelőkkel, iskolával, óvodával, bölcsődével.
Megtekintésére időpont Irodánkon keresztül egyeztethető: +36302555102

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018