hirdetés
Kecskeméti eladó családi ház, 6 szobás, 300 négyzetméteresKecskeméti eladó családi ház, 6 szobás, 300 négyzetméteresKecskeméti eladó családi ház, 6 szobás, 300 négyzetméteresKecskeméti eladó családi ház, 6 szobás, 300 négyzetméteresKecskeméti eladó családi ház, 6 szobás, 300 négyzetméteresKecskeméti eladó családi ház, 6 szobás, 300 négyzetméteresKecskeméti eladó családi ház, 6 szobás, 300 négyzetméteres
Kecskeméti eladó családi ház, 6 szobás, 300 négyzetméteres
99 000 000 Ft330 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Kecskeméti eladó családi ház, 6 szobás, 300 négyzetméteres
Kecskeméti eladó családi ház, 6 szobás, 300 négyzetméteres
99 M Ft
330 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 30 789 9239
ReferensDemcsákné Szőke Erika
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Kecskeméti eladó családi ház, 6 szobás, 300 négyzetméteres

300 m2alapterület
6 szoba
Újszerű állapotú
577 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

ELEGANCIA, TÁGAS TEREK, IMPOZÁNS ÉPÜLET, IGÉNYESSÉG!

Kecskemét legkedveltebb családi házas városrészében, a Petőfivárosban csendes utcában eladó egy 1998-ban épült, nappali + 5 szobás, 2 fürdőszobás, 2 garázsos családi ház.
A környezetében hasonló igényességgel megépült ingatlanok vannak. Az óvoda, iskola gyalog is könnyen megközelíthető. A saroktelken épült ház inkább klasszikus stílusú, értékálló ingatlan.
A ház központi része a galériázott nappali – étkező. Már az előszobából belépve azonnal érzékeljük az elegáns, tágas tereket. A ház közepén egy faburkolatú, különleges, felülvilágítós, kupola szerkezetet alakítottak ki.Ezen keresztül a nap sugarai egész nap megvilágítják ezt a 6 méter belmagasságú központi lakóteret. A külön légtérben lévő tágas konyha teljes gépészettel fel van szerelve. Kapcsolódik hozzá egy kamra is.
Az L alakban kialakított épület hátsó részében,- a zajoktól távol-, egy dolgozó szoba van, a másik oldalon pedig egy tágas hálószoba, mellette egy egyedi hangulatú, szép fürdőszobával.
A földszintről egy szemet gyönyörködtető, tömör diófa lépcső vezet fel az emeletre. Fent külön fürdőszoba, 3 hálószoba található, de ehhez kapcsolódik még a tetőtérben egy 80 nm-es beépítetlen tér, ahol további szobák vagy más funkciójú helyiségek alakíthatók ki.
Az épület egy része alatt szuterén jellegű pincét épitettek. Wellness részlegében kondiszoba, egy 2 személyes infra szauna, kis vizesblokk szolgálja az ott lakók mindennapos komfortérzetét. Hétvégi baráti kikapcsolódást teljessé lehet tenni a szintén pincerészben kialakított vendégváró borozóban.

További műszaki jellemzők:
- 38-as porotherm tégla falazat, dryvit nemesvakolattal, monolit födémmel
- zárt téglafal kerítés, elektromos kapunyitás, Hörmann garázskapuk
- riasztórendszer
- automata öntözőrendszer, parkosított udvar, nagy terasz, bográcsozóhely kialakítva
- egyedi fa nyílászárók, egyedi, üvegberakásos beltéri ajtók
- márvány kőburkolatok, eredeti tömörfa parketta

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 17. emelet
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018