hirdetés
Eladó nyaraló, Kaposvár, 1 szobásEladó nyaraló, Kaposvár, 1 szobásEladó nyaraló, Kaposvár, 1 szobásEladó nyaraló, Kaposvár, 1 szobásEladó nyaraló, Kaposvár, 1 szobásEladó nyaraló, Kaposvár, 1 szobásEladó nyaraló, Kaposvár, 1 szobásEladó nyaraló, Kaposvár, 1 szobásEladó nyaraló, Kaposvár, 1 szobásEladó nyaraló, Kaposvár, 1 szobás
Eladó nyaraló, Kaposvár, 1 szobás
1 800 000 Ft120 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó nyaraló, Kaposvár, 1 szobás
Eladó nyaraló, Kaposvár, 1 szobás
1,8 M Ft
120 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 579 3627
ReferensIllés Ildikó
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó nyaraló

Eladó nyaraló, Kaposvár, 1 szobás

15 m2alapterület
1 szoba
Újszerű állapotú
1278 m2telekméret

Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálok Kaposvár-Zselickertvárosban a Szuszka hegyen egy 1278 m2-es kert, szőlő megnevezésű zártkerti telket. A csodálatos panorámával rendelkező területen található egy 15 m2-es kis épület, mely 1 szobából, tárolóból és wc-ből áll. Az épület a villanyhálózatra csatlakoztatva van, víz az utca végén található forrásból nyerhető. Az épület szerkezetileg jó állapotban van, kis ráfordítással akár télen is lakható. A telken szőlő és gyümölcsfák találhatóak, de konyhakert is ki van alakítva. A terület nagyon szépen gondozott és rendezett. Méretéből adódóan ideális hely kikapcsolódásra, pihenésre, grillezésre, baráti összejövetelek rendezésére. Megközelíteni autóval a főútról letérve zúzalékos úton lehet, de a tömegközlekedés sincs messze, kb: 4-500 méter.
Ajánlom mindazoknak, akik a város zajától távol, nyugodt környezetben, a friss levegőn szeretnék a szabadidejüket eltölteni.

  • egyéb fűtés

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018