Kiadó Lakás
Hirdetéskód: 8885590

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

35 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2021
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kiadó Siófokon egy földszinti, terasz és kertkapcsolatos, újszerű állapotú, igényesen berendezett garzonlakás gépkocsibeállóval, tárolóval!

Az ötlakásos társasház 2021-ben épült, Siófok belvárosához közel, csendes, igényes utcában található. A lakás ízlésesen berendezett, konyhája gépesített, alacsony rezsi költsége korszerű szigetelésének köszönhető.
A nyugati tájolású, földszinti lakás 35 m², amelyhez 5 m2 fedett terasz és 25 m² hangulatos, intim kertecske kapcsolódik. A ház előtti ingyenes parkolást a saját autóbeálló biztosítja. Kerékpár és egyéb dolgok tárolására egy 3 m² alapterületű, saját külső tároló is rendelkezésre áll.

Bevásárlási lehetőség, étterem, buszmegálló, pár perces séta távolságra találhatóak.

A lakásba 2 havi kaucióval + 1 havi bérleti díjjal előre fizetve lehetet akár a mai napon beköltözni. A lakásban dohányozni és kisállatot tartani nem szabad, így kérem azok hívjanak, akik fenti paraméterekkel tudják vállalni a lakás bérlését, szép állapotának megőrzését minimum egy évre vagy hosszabb távra. A nyári szezon kivételével (szeptembertől-májusig) is megoldható a bérlés, paramétereket kérem telefonon egyeztessük. A havi bérleti díjon felül nincs egyéb költség, csak 5500,- Ft szemétszállítási díj.


Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

Stóka Andrea
+36 30 411