Kiadó Lakás
Hirdetéskód: 8857938

Great Home - Pécs (Rákózci út)

100 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kiadó egy 100 nm-es téglalakás a Mecsekoldalon, a Bárány úton!

Jelenlegi elrendezése: nappali (18 nm) + 3.5 szoba, konyha (8 nm, egy légtérben a nappalival és az étkezővel) és előszoba (7.5 nm), emellett 2 fürdőszoba található benne, melyek egymásból és külön is megközelíthetőek.
Az északi oldalon találgató nagy szoba jelenleg beépített szekrénysorral került elválasztásra 2 külön szobának, az egyik helyiség 16 nm-es, a kisebb 8.6 nm-es, akár gardróbnak is használható.

A képeken látható bútorokkal és gépekkel felszerelten. Amennyiben teljes felszereltséget szeretne a leendő bérlő, abban az esetben a bérleti díj havi 300.000 Ft-ra nő emiatt.

A társasház rendezett, tiszta. Parkolni közterületen díjmentesen lehet előtte.
Ajánlom figyelmébe családoknak és többen összeköltöző diákoknak is ezt a kiemelkedő lehetőséget, hogy egy kellemes, belvároshoz és a természethez egyaránt közeli lakásban éljen! A buszmegálló pár percnyi sétára található, mely menetrendje által rövid idő alatt el lehet jutni a város bármely pontjára.

A lakás azonnal költözhető egy havi bérleti díj és 2 havi kaució átadását követően, minimum egy évre. Kisállat tartására lehetőség van, reálisan figyelembe véve az emeleti elhelyezkedést.

Hívjon, tekintse meg az ingatlant és legyen Ön a Bérlője a következő évre!



Térkép

A hirdető elérhetősége

Great Home - Pécs (Rákózci út)

Havasi Eszter
+36 30 998