Kiadó Lakás
Hirdetéskód: 8907388

Otthon Centrum - Debrecen - Kálvin tér

47 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2017
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Debrecen szívében, a Nagyerdő kedvelt városrészében kínálunk bérbeadásra egy kiváló állapotú, 47 négyzetméteres, erkélyes, egy szobás + nappali -étkező lakást, amely tökéletes választás lehet akár fiatal pároknak, egyedülállóknak, egyetemistáknak.
Az ingatlan bútorozott, így azonnal költözhető.
A lakásban található egy modern fürdőszoba, valamint egy tágas erkély, amelynek mérete 8 négyzetméter, ideális a reggeli kávézásra vagy a pihenésre egy hosszú nap után. A fűtés gázalapú fan-coil rendszerrel működik, amely biztosítja a kellemes hőmérsékletet a hideg téli hónapokban, míg a klímaberendezés gondoskodik arról, hogy a nyári melegben is hűvös és kellemes legyen az otthona.
A környék számos lehetőséget kínál a szabadidő eltöltésére: a közeli Nagyerdő park, a híres Debreceni Egyetem, valamint számos étterem és kávézó várja a látogatókat. A közlekedési lehetőségek is kiválóak, hiszen a város tömegközlekedése könnyen elérhető, így a város többi része gyorsan és kényelmesen megközelíthető. Az ingatlan közelében található buszmegállók és a villamosvonalak révén a város központja mindössze néhány perc alatt elérhető, így ideális választás azok számára, akik aktív életet élnek.
Amennyiben további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni ezt a remek lehetőséget, bizalommal kereshet minket. Szívesen válaszolunk kérdéseire, és segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást ingatlanbérleti igényeihez. Ne habozzon, hiszen az ilyen lehetőségek gyorsan elkelnek!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon Centrum - Debrecen - Kálvin tér

Dörgő Teréz
+36 70 716