Kiadó Lakás
Hirdetéskód: 8857065

PARTNER INGATLAN

51 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása


Felújított állapotú lakás kiadó a Jerikó utcán, az ALDI-nál, az Agráregyetem közelében. Az első emeleti, keleti fekvésű, kifizetett panelprogramos lakás hosszú távra igényes bérlőnek kiadó.

A lakás jellemzői:
- Új laminált parketta a szobákban
- Új járólap és csempe a fürdőszobában, előszobában, konyhában és folyosón
- Új konyhabútor, tűzhely és hűtő
- Épített zuhanyzó és friss festés
- 4 nm loggia

A lakás kiváló elhelyezkedéssel bír: közelben orvosi rendelő, gyógyszertár, konditerem, posta és egyéb szolgáltatások találhatók. A 2-es villamos megállója mindössze 250 méterre van, így a város távolabbi pontjai (vasútállomás, buszpályaudvar, piac, belváros) is könnyen elérhetők. Az egyetem főépülete, a Nagyerdő, a gyógyfürdő és a strand pár perces sétával megközelíthető.

A panelprogramnak köszönhetően a lakásban műanyag nyílászárók és mért fűtés található, ami miatt a rezsi rendkívül alacsony, még a gázkonvektoros lakásokhoz képest is kedvezőbb. Energetikai besorolása B. A keleti fekvés miatt a nap délelőtt süt be közvetlenül, így a lakás nem melegszik túl. Az első emeleti elhelyezkedés miatt alulról is fűtött, de nem túl magas.

A lakás bútorozott, többek között két franciaággyal, szekrényekkel, polcokkal, íróasztalokkal, mosógéppel, hűtővel és mikróval felszerelt. A Digikábel elérhető.

A lakás egy forgalom elől elzárt parkra néz, így pihenésre és tanulásra folyamatosan alkalmas. A rendezett lépcsőházban nagyon jó lakóközösség található.

Bérleti díjak:
- 1-2 fő bérlő esetén: 230.000 Ft/hó + rezsi
- 3 fő bérlő esetén: 300.000 Ft/hó
- 4 fő bérlő esetén: 400.000 Ft/hó
- 2 havi kaució szükséges

Kisállat nem preferált, dohányzás nem megengedett. Számlaképes. Ingyenes parkolóhelyek a ház mögött vagy a Tüdőgondozó mellett találhatók. A ház alsó szintjén egy 18 nm-es fűtött garázs is bérelhető további 40.000 Ft-ért, de ez nem kötelező.

Térkép

A hirdető elérhetősége

PARTNER INGATLAN

Bécsiné Kocsár Aliz
+36 20 502