Kiadó Lakás
Hirdetéskód: 8900438

-

50 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Házközponti fűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • Kilátás Panorámás
  • Tájolás Nyugat
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Terem garázs
  • Építés éve 2020
  • Fűtés Házközponti fűtés egyedi méréssel
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Erkély 7m2
  • Szigetelt igen
  • Bútorozott nem
  • Akadálymentesített igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

INGATLAN HELYSZÍNE: 
Buda XI. kerületének határán, csodaszép, csendes környezetben, a Spanyolréten, a Sasad Resort Sun lakóparkban helyezkedik el az ingatlan. A szomszédos Budaörs és a közeli Gazdagrét jól ellátott, bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák, posta, gyógyszertár, és még sok más elérhető 10 percen belül. Jó tömegközlekedéssel rendelkezik a környék, mind a Móricz Zsigmond körtér, mind a Széll Kálmán tér, mind a Kelenföldi végállomás kényelmesen megközelíthető. Autóval a Budaörsi úton, Egér úton kívül akár az M1, M7, M0 autópályák is segítségünkre lehetnek. 


ÉPÜLET JELLEMZŐI: 
A téglaépítésű társasházat 2020-ban adták át. Parkosított környezetben földszint + négyemeletes házak készültek. A házban 69 lakás található, melyek a lépcsőházból, zárt folyosók segítségével nyílnak. A liftes, modern épület modern technológiával épült. A ház körül gondozott kert helyezkedik el. 


LAKÁS JELLEMZŐI: 
A kiadásra kínált lakás az épület harmadik emeletén helyezkedik el. Kialakítása praktikus, otthonos, jól használható terekkel rendelkezik. 
A tágas és világos lépcsőházból a biztonsági ajtón a lakásba belépve elénk tárul az amerikai konyhás nappali, amely hangulatos, világos, napos. A bejárattól balra nyílik egy kis közlekedő, amelyből a hálóba és a fürdőbe is léphetünk. A konyhában kombinált hűtő és sűtő, főzőlap áll rendelkezésre. A nappaliból is, a hálóból is kiléphetünk az erkélyre, ahonnan téres látvány tárul elénk. 
A lakás egész nap világos, nyugati tájolásának köszönhetően napos. 


LAKÁS MÉRETEI: 
A lakás alapterülete 50nm, az erkély 7,1nm. A nappali a konyharésszel 26,1nm, míg a háló 12,1nm nagyságú. 
Belmagasság: 2,65m 


MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: 
A fűtést házközponti gázkazán látja el, melyhez egyéni mérőórákat szereltek fel, így a fogyasztás egyedileg szabályozható és mérhető is. Ugyanezen kazán biztosítja a víz melegítését is. Természetesen vízóra is kiépítésre került. Az ablakokra szerelt elektromos redőny is a kényelmet szolgálja. 


KÖLTSÉGEK: 
A közös költség jelenleg a víz- és csatornadíj előlegével 30.000,- forint. A közös költség tartalmazza a kertgondozást, lépcsőház takarítást, lift karbantartást, lépcsőház világítást, és az egyéb, a ház üzemeltetéssel kapcsolatos díjakat is. 


BÉRLET FELTÉTELEI: 
A lakás akár azonnal birtokba vehető a két havi kaució és az első havi bérleti díj megfizetésével. A lakásban dohányozni és kisállatot tartani nem lehet. A lakás hosszú távra, de minimálisan egy évre kiadó. 


PARKOLÁS: 
Parkolni a ház környezetében biztonságosan és ingyenesen lehet. A lakással együtt kiadó egy teremgarázshely, melynek ára további 30.000,- forint 


A lakás bérleti díja: 320.000,- forint + rezsi + két havi kaució 


-- 
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Lotus House

dr. Hannig Éva
+36 70 773