Kiadó Lakás
Hirdetéskód: 8906119

-

78 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Távfűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • Kilátás Utcai
  • Ingatlan komfort Duplakomfortos
  • Parkolási lehetőség Terem garázs
  • Építés éve 2024
  • Fűtés Távfűtés egyedi méréssel
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Erkély 12m2
  • Klíma igen
  • Szigetelt igen
  • Bútorozott igen
  • Elektromos autó töltés Mode3: 1 fázisú (230V) vagy 3 fázisú (3x230V)

Energetikai besorolás: A+

A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Modern luxus Kelenföldön – Vadonatúj saroklakás várja első bérlőjét az Elite Parkban!


Kiadó egy teljesen új, eddig még nem lakott, exkluzív saroklakás Budapest egyik leggyorsabban fejlődő részén, a Kelenföldön található Elite Parkban. Ez a két hálószobás, magas színvonalon kivitelezett lakás a modern élet minden kényelmét biztosítja, akár pároknak, akár egyedülállóknak. Készen áll arra, hogy új lakója azonnal otthon érezze magát!


A lakás főbb jellemzői:


Tágas, világos nappali egybenyitva a modern konyhával és étkezővel – tökéletes társasági élethez és családi pillanatokhoz egyaránt.
Két napfényes erkély, ahol reggelente nyugodtan kávézhatsz vagy este relaxálhatsz.
Konyhai álom: csúcstechnológiás gépekkel (főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, no-frost hűtő, mosogatógép), modern, letisztult bútorokkal – igazi öröm a főzés szerelmeseinek.
Minden szoba klimatizált és luxus bútorokkal berendezett, hogy garantáltan kényelmes legyen a mindennapi élet.
Automata alumínium redőnyök minden ablakon, melyek távirányítóval vezérelhetők – extra kényelem és privát szféra.
Vadonatúj mosógép és szárítógép, valamint nagy méretű Smart TV kábel TV-vel és azonnal használható Wi-Fi kapcsolattal – készen áll a szórakozásra.
Luxus kényelmen túl – Pihenés és kikapcsolódás: A lakópark saját, kizárólag lakók számára fenntartott, gondozott pihenőkerttel rendelkezik, ahol padok, sporteszközök és zöldterület várják a feltöltődésre vágyókat. A közeli Kopaszi-gát és Duna-part szabadidős lehetőségek tárházát nyújtja, míg a környék éttermei és bárjai trendi helyszínt kínálnak a kellemes kikapcsolódáshoz.


Elhelyezkedés – Kényelem a mindennapokban: Az Elite Park közvetlen közelében található az Új Buda Center, ahol bevásárlási és étkezési lehetőségek széles választéka áll rendelkezésre. A közvetlen közelben buszmegálló, mellyel a belváros gyorsan elérhető. Az autópályák (M1/M7, M4, M5) könnyen megközelíthetők, és az Etele Plaza, valamint az Allee bevásárlóközpont is néhány percre található, így minden szükséges kényelem kéznél van.


Parkolás és extra lehetőségek: Igény esetén bérelhető egy vagy két teremgarázs-hely, elektromos autótöltő állomással – ideális választás a környezettudatos bérlők számára.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Benedek Attila

+36 30 879