Kiadó Lakás
Hirdetéskód: 8895650

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

63 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Fűtés Távfűtés egyedi méréssel
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kiadóvá vált egy 63 m2 alapterületű három szobás első emeleti, loggiás panel társas házi lakás. A nappali 18 m2 alapterületű, szekrénnyel, kanapéval, tv szekrénnyel, asztallal bútorozott, innen nyílik a beépített loggia. Innen és külön is nyílik 12,5 m2 alapterületű kanapéval, komóddal, étkező sarokkal bútorozott szoba. A harmadik szoba 12 m2 alapterületű, nagy ablakos, francia ággyal, ruhás szekrénnyel és éjjeli szekrénnyel felszerelt. A szobák parkettával burkoltak, fás parkra néznek. A konyha parkra néző nagy ablakos, konyhabútorral, gáz tűzhellyel felszerelve, étkező asztallal és székekkel. A fürdőszoba káddal, mosdóval felszerelt, itt kapott helyet a mosógép, a toalett külön helységben kapott helyet. Az előszobában és a közlekedőben beépített gardrób szekrények könnyítik a tárolást. A hűtőszekrény a konyha mellett kapott helyet. Az ablakok és a terasz ajtó két légkamrás műanyagra lett cserélve, a bejárati ajtó biztonsági acél ajtó. A fűtés és a meleg víz távhőről működik, hőmennyiség mérővel és vízórával felszerelt lakás. A rezsi fogyasztás alapján egyedi méréssel kerül elszámolásra, így nagyon kedvező a rezsi. A közös költség biztosítással 10000 ft.

A ház jó lakóközösségű, családias, rendezett.

Önmagára és környezetére igényesek jelentkezését várjuk. Kisállat nem hozható, a dohányzás nem megengedett. Minimum bérleti idő 1 év. A szerződés kötéshez két havi kaució, egy havi bérleti díj szükséges.

Ha további kérdése merülne fel, vagy szeretné megnézni keressen bizalommal a hét bármely napján, akár az esti órákban is.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Szabó Ildikó
+36 70 525