Kiadó Lakás
Hirdetéskód: 8904069

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

45 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2020
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

KIADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ LAKÁS TISZTVISELŐTELEP IMPOZÁNS, LIFTES TÁRSASHÁZÁBAN!

VIII. Tisztviselőtelepen, kívül-belül teljesen megújult, kifejezetten szép állapotú, liftes társasház 4. emeletén kiadó egy 46m2-es, újszerű állapotú, remek fényviszonyú, kedvező fenntartású lakás.

A lakásban egy amerikai konyhás nappali, egy szoba, és egy fürdőszoba+WC, helyiségek találhatóak. A belső elrendezés igen nagyvonalú térkihasználású.

Az ingatlan újszerű állapotnak örvend. Pár évvel ezelőtt, magas minőségű anyagok felhasználásával készült el, melyek azóta is megőrizték eredeti állapotukat, így az ingatlan azonnal beköltözhető.

Diákoknak, fiataloknak, egyedülállóknak, időseknek is ideális választás, hiszen tágas, világos tereihez remek elrendezés, jó berendezhetőség párosul.

A társasház tiszta, rendezett, kívül-belül szép állapotú.

A környezet remek ellátottságú. A közelben oktatási intézmények, orvosi ellátás, kisebb és nagyobb üzletek, szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek (köztük a Népliget és az FTC megújult sportlétesítményei) karnyújtásnyira elérhetőek. A társasház szomszédságában található, kertvárosias jellegű Tisztviselőtelep csendes, nyugodt sétákhoz is ideális helyszínt kínál.

Autóval a helyszín mind a Belváros, mind az autópályák felől könnyen és gyorsan elérhető, a parkolás is a belső kerületekben megszokotthoz képest, lényegesen könnyebben megoldható, A tömegközlekedés szintén remek, a közelben megálló 1-es villamossal és 99-es autóbusszal minden metróvonal, és számos pesti, budai közlekedési csomópont könnyen és gyorsan elérhető.
M289021

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495