Kiadó Lakás
Hirdetéskód: 8906926

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

69 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2008
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

November 5-től hosszútávra kiadó a VI. kerületben, a Rózsa utcában egy negyedik emeleti, belső kétszintes, kétszobás, teraszos, jó állapotú lakás.

Az eredetileg 3 emeletes házat 2008-ban felújították, melynek során további két szintet építettek a meglévőkre, és egyúttal kiépítettek egy modern liftet is.

A belső kétszintes ingatlan 69 nm-es, amelyhez tartozik egy több, mint 12 nm-es terasz is.
A gépesített konyha ablakos, ahogyan a fürdőszoba is ablakos, így ezzel nem csak természetes fény jut a helyiségbe, hanem a páramentesítést is szolgálja.

A különálló WC intimzuhannyal is felszerelt. A toalett mellett található egy mosókonyha is, ahol nem csak a mosógépnek jutott hely, hanem itt található a Junkers márkájú gázcirkó is, amely a fűtés mellett a használati melegvizet is szolgáltatja. Az energiatakarékos gázcirkónak, és a hő- és hangszigetelt nyílászáróknak köszönhetően az ingatlan rezsiköltségei kedvezőek. Mindkét szinten a redőnyök elektromosan működnek.

Az étkezős nappaliból egy csigalépcsőn keresztül jutunk az ötödik szinten található teraszkapcsolatos, tágas, 20 nm-es hálószobába. A 12 nm-es terasz ideális helyszíne lehet szabadtéri étkezéseknek, vagy más egyéb időtöltésnek.

A lakás bútorozott, és gépesített. Mindkét szinten egy-egy inverteres klímával tudjuk hűteni, vagy fűteni a helyiségeket.

Amellett, hogy a környék közbiztonság szempontjából kiváló, a bérlők biztonságérzetét tovább növelheti a kiépített riasztórendszer is.
Az infrastrukturális ellátottsága is ideális, hiszen gyalogos távolságra szinte mindenféle beszerezhető, ami a mindennapi élethez szükséges. A tömegközlekedési adottságai is említésre méltóak, mivel többféle járművel tudunk eljutni a szélrózsa minden irányába.

Bár a közterületi parkolás itt díjköteles, viszont a lakcímbejelentés megoldható, így ennek segítségével a kedvezményes parkolás is igénybevehető.

Az ingatlan egyedülállóknak, egyetemistáknak, vagy gyermektelen párok számára ideális nagyságú, és beosztású. A dohányzás nem megengedett. Kéthavi kaucióval és egyhavi bérleti díjjal azonnal költözhető. A beköltözés további feltétele a közjegyző előtt tett kiürítési nyilatkozat is.

Olyan bérlőt keresünk, aki hosszútávon, de minimum 1 évig szeretné élvezni ennek a lakásnak minden kényelmét, és sajátjaként vigyázna rá.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Nagy Iván
+36 70 682