Kiadó Lakás
Hirdetéskód: 8841717

-

82 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Belső szintek 1
  • Kilátás Panorámás
  • Ingatlan komfort Duplakomfortos
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Erkély 10m2
  • Klíma igen
  • Szigetelt igen
  • Bútorozott igen
  • Akadálymentesített nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

INGATLAN HELYSZÍNE: 
Az ingatlan Buda egyik legszebb, legpatinásabb részén, a Pálvölgy és Csatárka határán, a Látóhegyen épült, csendes, forgalommentes mellékutcában. A környéken több kis bolt, szolgáltató található, de kicsit hosszabb sétával elérhető a Rózsadomb Center is. Autóval az óbudai Bécsi út bevásárlóközpontjai vagy a Rózsakert és Pasarét más bevásárló és sportolási lehetőségei gyorsan megközelíthetőek. Több hangulatos és színvonalas étterem is felfedezésre vár a gasztronómia szerelmeseinek. Orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, játszótér szintén pár utcányira található. Busz a néhány sarokra lévő Szépvölgyi úton, Zöldlomb utcán vagy a Törökvészi úton jár, így a 29-es, 11-es, 111-es, 65-ös és a 65-ös járatok segítik közlekedésünket, míg éjszaka a 931-sel térhetünk haza. A környék hangulatos utcáiban kellemes sétákat lehet tenni, de a Pálvölgyi cseppkőbarlang és az Árpád kilátó sincs messze.


ÉPÜLET JELLEMZŐI: 
A téglaépítésű, szigetelt, manzárdtetős épület 1990-ben épült három lakással, aljában két garázzsal. Szitenként helyezkednek el a lakások, így kényelmesen használhatók egymás zavarása nélkül. A ház körüli kert kertész által gondozott, benne egy jól használható medence és grillezésre alkalmas rész is kialakításra került. 


LAKÁS JELLEMZŐI: 
A kiadásra kínált ingatlan az épület első emeletén található és a lépcsőházból közelíthető meg. A lakásban folyamatosan, szükség szerint történtek a felújítások, így már megújult a konyha, a burkolatok és friss a festés. 
A bejárati ajtón belépve az amerikai konyhás nappalival egy légtérben lévő előszobába érünk, ahonnan jobbra találhatók a kisebb helyiségek, mint a gardrób, fürdő, WC és a két jó méretű háló. A fürdőben zuhany is, kád is helyet kapott a WC, bidé, mosdó mellett. 
A nappali előtti, kertre néző terasz igazi felüdülést, pihenési lehetőséget kínál. 
A lakás fekvésének köszönhetően egész nap világos, napfényes. A lakás berendezve, gépesítve, hangulatos terekkel várja új lakóját.


LAKÁS MÉRETEI: 
A lakás alapterülete 82nm, amit növel a 10nm nagyságú terasz. A nappali a konyharésszel 37nm, míg a hálók 13,2nm és 10nm nagyságúak. 
Belmagasság lent: 2,7m


MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE: 
A fűtést és a melegvizet kombi cirkókazán biztosítja padlófűtéssel, illetve radiátorokkal. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra került felszerelésre. A nyílászárókon redőny található, a nappaliban légkondi került felszerelésre, a biztonságra riasztó is vigyáz.  


KÖLTSÉGEK:
A közös költség 100EUR. A fűtés és a többi közmű költsége egyéni igény szerint alakul. 


PARKOLÁS: 
Parkolni az utcán lehet, valamint egy autóval a zárható garázsban és egy-egy autó számára biztosított a beállás kerten belül, illetve kívül. 


BÉRLET FELTÉTELE:
A lakás birtokba vételéhez két havi kaució és az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges. A lakásban dohányozni és kisállatot tartani nem lehet. A lakás elsődlegesen hosszú távra, de minimum egy évre kiadó. A lakás jelenleg nem lakott, így akár azonnal birtokba vehető.


Bérleti díj: 2250EUR/hó + rezsi + két havi kaució 


--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Lotus House

dr. Hannig Éva
+36 70 773