Kiadó Lakás
Hirdetéskód: 8845980

-

120 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Klíma igen
  • Bútorozott nem
  • Akadálymentesített nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

INGATLAN HELYSZÍNE: 
Az ingatlan Budán, a II. kerületben található kedvelt, zöldövezeti környezetben. Jól megközelíthető, zöldövezeti környék, kitűnő infrastruktúrával. Gyorsan elérhető több kisebb/nagyobb bevásárló- és szórakozóhely, mint a Mammut, MOM, Széphalom, HÜVI, Rózsakert, stb., de Budakeszi, Solymár és Budaörs nagy bevásárlócentrumai is jól elérhetőek. A tömegközlekedést használókat buszjárat, illetve villamos járatok is segítik: mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja irányába is, továbbá az éjszakai járat segítségével a Belvároson át Budapest agglomerációjából is egyenesen hazatérhetünk. Gyalog távon belül találhatunk óvodát, iskolákat, gimnáziumot, a közelben van még lovarda, több vendéglő vagy kávézó, templom és sok más üzlet is. Rövidebb utazással továbbá elérhetők a Vasas Sportcentrum létesítményei, Síiskola, a Szent János kórház, a Városmajor is.


ÉPÜLET JELLEMZŐI: 
A téglaépítésű, lapostetős épületre 1989-ben került ráépítésre a kiadó lakás. Az ingatlan udvaráról külön, csak ehhez a lakáshoz tartozó lépcsőház tartozik. 


LAKÁS JELLEMZŐI: 
A kiadásra kínált ingatlan első emeleten található, tetőtéri, igen szép, újszerű ingatlan. A lakás három éve teljeskörű felújításon esett át, amikor új ablakokat kapott, cserére kerültek a burkolatok, megújult a fűtésrendszer. A lakás frissen festve várja új lakóját.
A lakásba belépve az étkezőkonyha nagy terébe érünk, amelytől csak ajtónyílás választja el a nappalit és a közlekedőt. A bejárattól balra kialakított konyha kiválóan használható sok pultfelületével, a benne lévő kombinált tűzhellyel, majd a gardrób és a fürdő. A bejárattól jobbra van a tágas nappali, míg a közlekedőből nyílik a három szoba és a WC. Minden helyiség jól kihasználható.
A lakás akár azonnal költözhető, bútorozatlan. 


LAKÁS MÉRETEI: 
A lakás hasznos, bruttó alapterülete 120nm A nappali bruttó 32nm, az étkező konyha bruttó 26,4nm, míg a szobák bruttó 12,5nm, 16,7nm, 14nm nagyságúak. 


MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: 
A lakás fűtését és a meleg vizet kombi, kondenzációs cirkókazán biztosítja. A lakásban az áram és a gáz egyedileg mért, míg a víz- és csatornadíj, valamint a szemétdíj a közös költségben található. 


KÖLTSÉGEK: 
A közös költség összege 20eFt, amely tartalmazza a víz- és csatornadíjat, a szemétdíjat. A villany és gáz felhasználás szerint fizetendő. 


BÉRLET FELTÉTELEI: 
A lakás bérbe vételéhez két havi kaució, az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges. A bérleményben kisállat nem tartható és nem lehet benne dohányozni. A lakás elsődlegesen hosszú távra, de minimálisan egy évre kiadó. A lakás kiválóan alkalmas irodának is.


PARKOLÁS: 
A parkolásra a ház körüli közterületen van ingyenes és biztonságos lehetőség. 


A lakás bérleti díja: 350.000,- forint + rezsi + két havi kaució 


--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Lotus House

dr. Hannig Éva
+36 70 773