Kiadó Lakás
Hirdetéskód: 8898250

OTP Ingatlanpont Csongrád

40 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*** CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN! *** Panorámás, 2 szobás exkluzív módon felújított garzonlakás kiadó a Budai Vár alatt! LEGYEN ÖN AZ ELSŐ LAKÓJA!
Kiadó egy igényesen felújított, napfényes 2 szobás garzonlakás (amerikai konyhás nappali, plusz hálószoba) a I. kerületben, a Hunyadi János úton. A zárt lépcsőházas társasház 3. emeletén található ingatlan keleti fekvésű, világos és csendes.
Frissen festett, új konyhabútorral, gépesítve - elektromos tűzhely, hűtő. Fűtése házközponti, a közösköltség 21530.-Ft. Belmagasság: 2,7 méter.
Környezet és infrastruktúra: a lakás gyönyörű környezetben, hangulatos utcában helyezkedik el. A ház tiszta és rendezett, kiváló lakóközösséggel rendelkezik. A környéken minden megtalálható ABC, gyógyszertár, iskola, orvosi rendelő, posta, önkormányzat, éttermek és kávézók.
A közlekedés kiváló ! Buszok, villamosok, metrók könnyen elérhetők. A Batthyányi tér, a Széll Kálmán tér és a Déli pályaudvar csak pár megálló távolságra találhatóak.
A lakás bútorozva nincs, így teljesen az új bérlő ízlésére szabható. Ha egy csendes, világos otthont keres, közel a város szívéhez, ez az ingatlan ideális választás!
3 havi kaució és közjegyzői okiratba foglalás szükséges!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Szlovák Ibolya
+36 70 455