Kiadó Kereskedelmi és ipari ingatlan
Hirdetéskód: 8905691

Ingatlan Cafe Kft.

80 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Szegeden frekventált helyen található modern, igényesen kialakított irodaházban 80 m2 iroda kiadó. Az 1. emeleten található iroda 80 m2-es, 2 irodából és egy nagyobb előtérből áll. A helyiségek bútorozottan kerülnek átadásra. Az épület klimatizálásáról új hűtő-fűtő klímaberendezések gondoskodnak. Az egész épületben külső levegőcserélő rendszer (légtechnika) került kiépítésre A földszinten 400 m2 közösségi tér került kialakításra, amely alkalmas akár rendezvények megtartására is. Az irodaház jól felszerelt, megfelel a mai céges elvárásoknak is. Porta és biztonsági szolgálat, valamint büfé is a bérlők kényelmét szolgálja. Az épületben 8 személyes lift található. Bejutás mágneskártyás rendszerrel lehetséges.
Az irodaház teljes alapterülete 4413 m2, jelenleg 80 m2-re várjuk a bérlők jelentkezését. Az épület 3 szintes, szintenként 700 m2 netto irodatérrel, 2 bejárattal, lifttel, beléptető kapuval, saját parkolóval és kerékpár tárolóval rendelkezik. A földszinti aulában egy büfé, kávézó működik, 8-16 óráig biztonsági őrzés és a takarítás biztosított. Az irodaház erős- és gyengeáramú hálózata informatikai vállalkozások igényeinek is megfelel, valamint rendelkezik szerverszobákkal is. Az épület mellett saját parkoló van, ahol a bérlők számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.
Olyan bérlőt keresünk, aki hosszú (min. 1 év) távra keres irodát! Bankok, biztosító társaságok, telefonos ügyfélszolgálatok, informatikai cégek jelentkezését is várjuk. A havi bérleti díj 10 euro/m2. Az üzemeltetés díja és a rezsiátalány 5 euro/m2 havonta.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Ingatlan Cafe Kft.

Szűcs Ida
+36 70 967