Kiadó Kereskedelmi és ipari ingatlan
Hirdetéskód: 8905669

Ingatlan Cafe Kft.

70 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Szeged-Béketelep, csendes zsákutcában, ipari övezetben, (csak cégek vannak az utcában), 6000 m2-es betonozott területű ingatlan területén kiadó egy, a 2000-es évek elején épült, önálló épületben lévő, 70 m2-es, 1. emeleti 4 szobás, részben bútorozott, klimatizált irodahelyiség.
A jó állapotú ingatlan frissen festett, világos, napfényes. Az ablakok hőszigetelt, műanyag nyílászárók, melyek lapfüggönnyel, redőnnyel és/vagy szúnyoghálóval is felszereltek. A belső nyílászárók borovi fenyőből készültek, az összes helyiség járólappal burkolt. Az irodához 2 mosdóval felszerelt WC és zuhanyzó is tartozik. A falak frissen festettek, új konyhabútor/teakonyha került beépítésre. A téli fűtést és a nyári hűtést új, modern klímaberendezések biztosítják.
Igény esetén további helyiségek bérelhetők: a földszinten egy kb. 9 m-es, 2 mosdós-zuhanyzós helyiség, egy 12 m2-es öltöző és 1 kézmosós WC. Igény esetén egy kb. 6 m-es portaépület is bérbeadó.
A komplexum riasztóval védett, az iroda belső bejárata rácsos ajtóval is biztosított. Az előtérből nyílnak a szobák, melyek külön bejáratúak, de egybe is nyílnak. A teakonyha helye ki van alakítva, jelenleg konyhabútor nélkül, de igény esetén a bútorzat megvételre és beszerelésre kerül. Az ingatlan saját almérőkkel rendelkezik, fűtése a modern klímaberendezésekkel megoldott, ipari áram is van. Az ingatlan előtt több autó számára a parkolás ingyenes. Az ingatlan területén többféle cég bérel, több épület található, a cégek nem zavarják egymást. Az ingatlan jelenleg a Régiposta u. felől közelíthető meg, mely gyalogosan kb. 400 m, autóval 1 perc, de a jövőben egy átadandó útfejlesztés eredményeképpen saját bekötőúttal fog rendelkezni a teherautós közlekedést is biztosító nagyobb utak/autópálya felé.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Ingatlan Cafe Kft.

Szepesi Annamária
+36 70 967