Kiadó Kereskedelmi és ipari ingatlan
Hirdetéskód: 8845349

-

1 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • Belső szintek 1
  • Fűtés Elektromos
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Legyél te Sopronban a következő cukrászmester !!


Itt a lehetőség ha érzel magadban elég nagy kitartást, kreativitást, üzleti vénát és a szakma iránti nagy tisztelett akkor te vagy a mi cukrászunk!! Sopronban a Széchenyi-tér és a Deák-tér közelében 9 éve jól működő stabil ügyfélkörrel rendelkező cukrászműhely vegán-gluténmentes- cukormentes-paleo vonalat szívvel lélekkel képviselő, utcafronti bejárattal rendelkező üzlet bérleti joga eladó. Az ár tartalmazza a cukrászda teljes berendezését.
A kávé gépet : Nova Simonelli Oscar Mood, örlőt Nova Simonelli MDJ A kávézó soproni vállalkozó saját pörkölésű kávéját kínálja. A műhelyben, konyhában, előkészítőben található összes berendezését: sütőket, sütő állványokat, hűtött munkaasztalt, hűtővitrint, hűtőszekrényeket, rozsdamentes acél munkaasztalt, Fornviken tölgy konyhaszigetet illetve a vendég tér bútorzatát. ( vintage tálaló szekrény, komódok, asztalok, székek, kanapék, fotelek dohányzóasztallal ) Az üzlet több helyiségből áll akár Workshopok megrendezésére is kiváló lehetőség. A cukrászda közelében közintézmények, szolgáltató egységek, iskolák, kulturális intézmények találhatók, parkolás a Széchenyi-téren a mélygarázsban könnyen megoldható, az épület előtt fizetős övezet. Az ingatlan fűtése hűtő-fűtő klímával történik. A terasz kialakításának lehetősége is engedélyezett. 
A bérleti jog ára 4 680 000 Ft + áfa (teljes berendezés, eszközök értéke) 
Bérleti díj 235e ft+áfa/hó + rezsi


Amennyiben már egy bejáratott márkát szeretne vásárolni, a teljes brand értékesítése is szándékomban áll: márkanév, arculat, receptek, alkalmazottak stb. Vállalkozásomat 2023-ban egy női vállkozóknak kihirdetett pályázaton beválasztották az első 10-be 623 versenyzőből. 2024-ben bekerült a Street Kitchen Guide-ba, mint Magyarország 500 legjobb vendéglátóhely egyike. További részletekért keressen telefonon. 

Térkép

A hirdető elérhetősége

Erika Füster

+36 20 452