Kiadó Kereskedelmi és ipari ingatlan
Hirdetéskód: 8862266

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

430 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1990
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Hosszútávú bérlési lehetőséget kínálok vállalkozás számára! Több célú hasznosításra is ideális egy korábban húsfeldolgozó üzemként létesített több helyiségből álló raktár-műhely komplexum. A 430 nm hasznos alapterületű épület alsó szintje nagyobb szállító jármű számára kialakított beállóval, több kisebb-nagyobb egymáshoz kapcsolódó helyiséggel, hűtő-tároló kamrákkal rendelkezik. Dolgozói mosdóhelyiség és konyha is tartozik az alsó szinthez.
A felső szinten egy légterű irodahelyiség, külön nyílón pedig egy tágas előtér, nappali, háló, konyha fürdő helyiségeket magába foglaló lakással egészül ki a bérbeadásra szánt ingatlan.
A műhely/raktár és iroda, illetve a lakás igény szerinti kiürítése 30 napos határidővel tervezett.

Ajánlom autó- vagy egyéb szerelőműhely és raktározás célra, vagy építőipari vállalkozás számára dolgozók elhelyezésére és építőanyagok tárolására. Igény szerint külön megállapodás és szerződés keretében a telken önálló épületként, saját gépkocsi- és személy bejáróval rendelkező kétszintes (tágas nappali és 3 hálószoba helyiséggel épült) lakóház is bérelhető munkásszálló céljára.
Komoly és hosszútávon biztonságos bérlési lehetőséget keresők jelentkezését várom! További részletek megbeszélése céljából, és megtekintési időpont egyeztetése érdekében telefonon és emailben várom érdeklődő jelentkezését.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Keresztes Júlia
+36 70 334