Kiadó Kereskedelmi és ipari ingatlan
Hirdetéskód: 8897900

Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum

150 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kiadó üzlethelyiség Budapest VI. kerületében, a belváros frekventált részén, a Deák tér vonzáskörzetében, a Károly körúthoz közel.

Az ingatlan összesen 150 nm-en helyezkedik el, mely egy földszinti és egy galériaszintből áll.

Korábbi funkciója szépségszalon és masszázsszalon volt, így jelenlegi kialakítása is ezt a felhasználást támogatja, azonban kiváló lehetőséget nyújt egyéb kereskedelmi vagy szolgáltató tevékenységek megvalósítására is.

Az üzlethelyiség ideális választás lehet például divatáru-üzlet, egészségügyi szolgáltatások, irodai tevékenység, vagy akár speciális szakmai szolgáltatások számára is.
A megfelelő technikai és infrastrukturális átalakítások elvégzése esetén vendéglátó egység, beleértve melegkonyhás étterem is kialakítható, az elszívó rendszer kiépítésével.

Az ingatlan közös költsége 40.000 Ft havonta, a rezsi pedig fogyasztás alapján kerül elszámolásra.
A fűtést gázrendszer biztosítja, de elektromos fűtőpanelek is felszerelésre kerültek, melyek modern és hatékony megoldást kínálnak.

A bérleti díj havi 800.000 Ft, amely kiváló ár-érték arányt képvisel a belvárosi elhelyezkedés és a helyiség sokoldalú kihasználhatósága szempontjából.

Amennyiben Ön egy sokoldalúan hasznosítható üzlethelyiséget keres a város szívében, amely rugalmasan alakítható a kívánt profilnak megfelelően, ne habozzon felvenni a kapcsolatot további részletekért és a megtekintés egyeztetéséért!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum

dr. Nagy Rebeka
+36 70 703