Kiadó Kereskedelmi és ipari ingatlan
Hirdetéskód: 8905492

Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum

250 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kiadó vagy eladó egy egyedi adottságokkal rendelkező, 250 négyzetméteres ingatlan Budapest frekventált részén, a Hajós utcában, közvetlenül a Westin Marriott Hotel közelében. Az ingatlan különlegességét a hatalmas belső terek és az átgondolt térszervezés adják, amely számos hasznosítási lehetőséget biztosít a jövőbeli tulajdonos vagy bérlő számára.

Korábban tánciskolaként működött, így az ingatlan belső struktúrája két nagyobb, összenyitható térből áll, melyek rugalmasan alakíthatók. A több kisebb helyiség különféle funkciókat tölthet be, beleértve az öltözőket, raktárakat vagy egyéb kiszolgáló helyiségeket. A komfortot gázcirkó fűtési rendszer biztosítja, míg az ingatlan energiatakarékos kialakítása – többek között a vastag falaknak köszönhetően – alacsony rezsiköltségeket eredményez.

Az ingatlan különösen előnyös azok számára, akik a város egyik legpatinásabb negyedében keresnek tágas, szabadon alakítható helyet. Az elhelyezkedése, méretei és az ingatlanjogi rugalmasság miatt kiváló lehetőséget kínál vállalkozások, stúdiók, kulturális intézmények vagy akár magánrendelők számára, hiszen a funkcionális igényekhez könnyedén igazítható.

Az ingatlan jogi státusza rendezett, így bérlők vagy vásárlók számára egyaránt könnyen hozzáférhető, a szerződési feltételek pedig hosszú távú biztonságot nyújtanak. Az ingatlan havi bérleti díja 850.000 Ft, amelyhez kéthavi kaució szükséges.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum

dr. Nagy Rebeka
+36 70 703