Kiadó Iroda, irodaház
Hirdetéskód: 8824576

-

500 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Központi fűtés
FŰTÉS
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Építés éve 5
  • Fűtés Központi fűtés
  • Építőanyag Tégla
  • Klíma igen
  • Akadálymentesített nem
  • Kábelszolgáltató Van

Energetikai besorolás: A+

A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapest XVIII. kerületében, a Hengersor utcában kínálunk bérbe egy egyedülálló, 400 m²-es alapterületű helyiséget, mely korábban Képességfejlesztő Központként funkcionált. Az ingatlan tökéletes választás hosszú távú bérlésre, legyen szó nyelvoktatási központról, gyerekmegőrzőről, vagy akár film- és reklámforgatások speciális helyszínéről.


A helyiség minden kényelmet biztosít: az épület gázzal fűthető; napelemmel van felszerelve, így a fenntartási költségek optimalizáltak. Modern szigetelése és minden helyiségben elhelyezett légkondicionáló berendezése kellemes környezetet garantál minden évszakban.


A telekterület 500 m², így bőven elegendő szabadtérrel és kertkapcsolattal rendelkező területtel várjuk leendő bérlőinket. Az ingatlanból nyíló kilátás a belső parkra és az utcára néző folyosóra egyaránt megadja a nyugodt és inspiráló atmoszférát.


Az utcai parkolás könnyedségét nem érheti kifogás, és a tetőkert különleges színfoltja a helynek, ami lehetőséget biztosít a szabadtéri tevékenységek számára is. Azonnal költözhető állapotának köszönhetően a leendő bérlők gyorsan indíthatják el tevékenységüket.


Kiemelten fontos számunkra, hogy az ingatlan gyermekközpontú hasznosítását megőrizze, pozitív hatást gyakorolva ezzel a helyi közösségre. Amennyiben egy kiváló helyszínt keres oktatási-, gyermeknevelési célokra vagy kreatív alkotómunkára, keressen minket bizalommal!


Érdeklődni Parádi Ildikónál lehet a +36 20 555 1680 telefonszámon.
E-mail: titkarsag@ormosintezet.hu
    

Térkép

A hirdető elérhetősége

Parádi Ildikó

+36 20 555