Kiadó Iroda, irodaház
Hirdetéskód: 7815480

In-management Kft

0 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A Panorama Office kiemelkedően magas presztízsű területen, a II. kerületi Rózsadomb városhoz közelebbi részén helyezkedik el, mindössze 10 percre a Belvárostól.

Az irodaház hűen tükrözve lokációját, kiemelkedően magas minőségű területekkel áll bérlői rendelkezésére. Megközelítése mind tömegközeledéssel, mind autóval kiváló a Margit körút közelségének köszönhetően. Az épület fölszintjén egy nagy alapterületű, komoly biztonsági berendezésekkel ellátott üzlethelyiséget kínálunk. Korszerű, változatos irodáink (14-400 nm) közt talál kis alapterületű, napfényes irodát épp úgy, mint a Budai hegyekre és a Parlamentre néző, körpanorámás, egybefüggő területet. A II. emeleti irodákhoz ráadásul akár kizárólagos használattal bérelheti a felső emeleti teraszt a csodás tetőkerttel együtt. A bérleti díjon felül fenntartási és üzemeltetési költség fizetendő.

MEGKÖZELÍTÉSI LEHETŐSÉGEK
Az irodaház autóval és tömegközeledéssel megközelíthető, a 4-6-os villamossal a Mechwart Liget, a 11, 111-es busszal a szomszédos Bimbó utca, a 91 és 291-es busszal pedig a Rómer Flóris utca felől.
Fenntartási és üzemeltetési díj: 4,2-6,9 EUR/m2+ Áfa
A hirdetésben szerepelő fenntartási és üzemeltetési díj tájékoztató jellegű, kérjük egyeztessen az ügyintézővel.

MŰSZAKI ADATOK
- 4 csöves légkondicionáló
- álmennyezet
- belsőépítészeti tervezés
- lift az épületben
- optikai kábel
- telefonközpont
- teljeskörű üzemeltetés
- videokamerás rendszer

BÉRLŐI REFERENCIÁK:
ACF Group Kft , Adviser Team Kft, Albergo Invest B.V. , APSA Kft , Arterior Komplex Kft, CGP Europe Kft, Draft Kft, Kartonpack Nyrt, Penta Financial Group Zrt, Pharmafit Sport Kft, Tonspec Kft

Térkép

A hirdető elérhetősége

IN-Management Kft.

+361920