Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8923233

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

505 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

REMEK LEHETŐSÉG VELENCE KIEMELT HELYÉN!

Velencefürdőn, a vasútállomástól mindössze 3 perc sétányira, a vasút és a tó közötti részen, a tóparttól 1-2 perces távolságra, 505m2-es, lakóövezeti telken eladó egy 43m2-es, téglából és kőből jól megépített, de felújítást, korszerűsítést igénylő, hangulatos nyaraló.
Az ingatlan 1970 körül épült, tégla és kő felhasználásával. Szakszerűen megépített, statikailag remek állapotnak örvend, a talaj felől szigetléssel ellátott, így falazata is száraz.
Jelenlegi elrendezésében 2 hálószoba, egy nappali, egy ablakos konyha, egy fürdőszoba, egy wc, és egy közlekedő helyiségek alkotják. A nagyobbik hálószobából napfényes, hangulatos teraszra léphetünk ki. Elrendezése okán, párok, egyedülállók, kisebb családok számára is ideális választás.

A ház felújítást, korszerűsítést igényel.
Ezzel együttesen bővítése is könnyen megoldható, a ház végében található nappali bővítésével, és mögé egy tágas terasz helyezésével (természetesen másképp is bővíthető). A házban minden eszköz és berendezés jelenleg is működik, használható.
Hidegebb időben a fűtés fa tüzelésű kályhával és elektromos fűtőtestekkel is megoldható, a melegvíz előállításáért villanybojler felel.
Az ingatlanba villany, víz, csatorna közművek be vannak vezetve, földgázszolgáltatás az utcából beköthető.
Aki az épület átépítésében, bővítésében, illetve új ház építésében gondolkodik, számára remek hír, hogy a telek lakóövezeti, pontosan Lke-6 besorolással rendelkezik. Ennek megfelelően 20% beépíthetősséggel (kb. 100m2), 4,5 méteres építménymagassággal építhető lakóház, vagy nyaraló is rá.
Ennek köszönhetően az ingatlan a fővárosból, vagy a közeli városokból ide költözni vágyók számára is számos lehetőséget tartogat.
A környék remek ellátottságú, számos bevásárlási lehetőség, oktatási intézmények, orvosi ellátás, szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek és természetesen a tópart is könnyen és gyorsan elérhetőek.
A 3 percre található vasútállomás gyors összeköttetést biztosít többek között Budapesttel és Székesfehérvárral is.

Az ingatlan irányára: 36 M Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

Varju Gabriella
+36 30 214