Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8903494

-

1270 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
Könnyű szerkezetes
ÉPÍTÉS
Nincs fűtés
FŰTÉS
  • Fűtés Nincs fűtés
  • Építőanyag Könnyű szerkezetes
  • Szigetelt igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Várpalota, Bántapuszta nevű zártkerti övezetében eladó ez a nagyon szépen karban tartott hétvégi ház, gyönyörű, teljesen bekerített kerttel. Az épület könnyűszerkezetes, szigetelt; a tető zsindely burkolatot kapott. A házon belül kialakításra került egy külön illemhely is.  A villany be van vezetve a házba; a vezetékes víz hetente három alkalommal biztosított. Az esővizet több, különböző méretű tartályban gyűjtik a locsoláshoz. 
A házhoz egy 15 nm-es, fedett és egy 16 nm-es fedetlen terasz, valamint egy új, kb. 10 nm-es fém kerti tároló is tartozik. A kertben a tulajdonos szorgos munkájának köszönhetően többféle termő gyümölcsfa, fekete szeder, áfonya, ribizli és egyéb dísznövény pompázik. A házhoz kapcsolódó fedett terasz és az épített tűzrakóhely lehetővé teszi a családi vagy baráti összejöveteleket.
A házban található bútorok, egy merev falú medence és tartozékai, valamint egyéb eszközök a vételár részét képezik. Az ingatlan művelési ág alól nincs kivonva. Megközelítése a városból egyszerű, gyors, nagyrészt műútról lehetséges, csak az utolsó néhány méter murvás földút.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Tappa Ingatlan

+36 30 194