Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8917170

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

851 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Ha Ön is egy olyan helyet keres, ahol a természet közelében élhet, miközben jó befektetési lehetőséget is biztosít, ez az ingatlan tökéletes választás lehet.
Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, lépjen kapcsolatba velünk még ma!Az ingatlan két felújított, könnyűszerkezetes épületből áll, 851nm területen, mindkettő szigetelt, így az energiaköltségek is kedvezőek. A fűtést elektromos rendszer biztosítja, ami modern és gazdaságos megoldást jelent.Az egyik épület 32nm lakótér és 12nm, teraszból áll, amely be is építhető. A másik épület 30nm, 5nm terasszal, kis tárolóval.Víz mindkét épületben fúrt kútról, házi vízművel megoldott. Közművek az utcában találhatóak.Összesen 3 pince van, melyek kiegészítik a tárolást.
Szigetmonostor egy gyönyörű település a Szentendrei-szigeten, amely tökéletes menedék a város zajától, ugyanakkor Budapest közelsége miatt nem kell lemondani a nagyváros kínálta lehetőségekről sem. A természet közelsége, az itt található vizek, zöld területek nyújtanak kiváló kikapcsolódást, túrázási és sportolási lehetőséget minden korosztálynak. Szigetmonostor egyre népszerűbb új lakói körében, akik a nyugodt, természetközeli életmódot részesítik előnyben.
Az elhelyezkedése is ideális, csendes és békés környezetben, de mégis elég közel a városhoz ahhoz, hogy a napi teendők könnyedén elvégezhetők legyenek. A két épület egybefüggő, de mégis különálló, ami remek lehetőséget nyújt nagyobb családoknak, vagy akik szeretnék az otthonukat és a munkahelyüket egyszerre, de mégis külön kezelni.

Az ingatlan kiemelkedő jellemzője, hogy a két épület nemcsak otthonként, hanem befektetési célból is kitűnő választás lehet: akár az egyikben élhet a tulajdonos, míg a másikat kiadhatja. További információért várom megkeresését!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

Butykay Orsolya
+36 30 198