Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8925450

Szigetszentmiklós Tököli út 19.B - OTP Ingatlanpont Iroda

630 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2019
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó igényes hétvégi ikerház Szigetcsép csendes részén ? különleges ajánlat egyben és külön-külön is megvásárolható!
Szigetcsép a nyugalom és a természet szerelmeseinek paradicsoma, ahol a Duna közelsége és a csendes, zöld környezet kínál ideális életteret mindazok számára, akik elvonulnának a város zajától, mégis karnyújtásnyira maradnának a fővárostól.  
Szigetcsép nyugodt, aszfaltozott utcájában, a Duna-parthoz közel eladó ez a kiváló minőségű hétvégi ház besorolású, tégla szerkezetű ikerház, amely egyben és külön-külön is megvásárolható, egyben jelentős kedvezménnyel!
Az ingatlan ideális lehetőség többgenerációs családok számára is, akik értékelik a tágas tereket és a gondosan megtervezett környezetet. Az ikerház két fele külön-külön helyrajzi számon és címen szerepel, két teljesen egyforma elrendezéssel. 
Főbb műszaki jellemzők: Egy ház alapterülete terasszal együtt 186 m?, amely 630 m?-es telken helyezkedik el. A fűtést és a melegvíz-ellátást kombi cirkó biztosítja, így az ingatlan költséghatékony és kényelmes. Az udvar hátsó részében egy pergolás, beépíthető terasz, alsó részén tárolóval, és egy szaletli kínál kellemes pihenőhelyet, ideális a családi és baráti összejövetelekhez. A pince szinten gépkocsitároló, mosókonyha, kondiszoba (vagy vendégszoba) és kamra kapott helyet, így minden praktikus megoldás adott az ingatlanban. A földszinten tágas előtér, nappali-étkező, konyha, WC, fürdőszoba, gardróbszoba és két kényelmes hálószoba található. Igény esetén a nappaliban kandalló is kiépíthető, és a terasz beépítésével további hasznos tér nyerhető.
Különleges design és részletek: A ház belső és külső megjelenését meleg barna színvilág jellemzi, amely otthonos, barátságos hangulatot áraszt. A gondosan karbantartott kert öntözéséről fúrt kút gondoskodik. A magas minőségű nyílászárók és a fagyálló greslapos burkolatú teraszok a hosszú távú tartósságot biztosítják.
Ez az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik csendes, de jól megközelíthető környezetben, igényes kialakítású otthont keresnek.
Amennyiben kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, keressen bizalommal! 
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Szigetszentmiklós Tököli út 19.B - OTP Ingatlanpont Iroda

Fábián Éva
+36 70 907