Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8914113

OTP Ingatlanpont Csongrád

1060 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1987
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Szentes külterületén eladó gyümölcsös a Kurca közelségében!

A gyümölcsöshöz végig betonút vezet, így többféle járművel vagy akár gyalogosan is kijuthatunk a telekre. Rendkívül csendes, nyugodt környezetben élvezhetjük ki a természet közelségét, a telken körte-, alma és barackfa is nő, így akár a bő mennyiségben termő gyümölcsök hasznosíthatók. A horgászat szerelmesei kiélvezhetik a Kurca adta lehetőségeket. A 20 m2-es előterasz a ház hangulatos részévé varázsolható, nyílászáróval vagy egyéb megoldással beépíthető, tovább növelve a hasznos alapterületet. A ház rendelkezik egy külön nyíló szobával, egy fürdőszobával, ami vízbevezetéssel ellátott. A konyharész és nappalinak használható helyiség könnyen elválasztható egymástól, de akár a jelenlegi állapot szerint amerikai konyhás jellegű helyiségként is funkcionálhat. A padlás beépítése esetén további nagy lakóterület alakítható ki, az ablaknyílások már adottak hozzá. A kert területe jelenleg is rendezett, kettő fúrt kút szolgál vízforrásként, az egyik kút 92m mélységű. A ház saját villanyórával rendelkezik, a környéken gáz és vezetékes víz bekötésére nincs lehetőség.
A jelenleg 53,5 m2-es ház és az 1060 m2 telek együttesen hatalmas lehetőségeket rejt magában: felújítási, átalakítási lehetőség adott, így az új tulajdonos saját ízlése szerint alakíthatja ki gyümölcsösét, ahol baráti társasággal, családdal, de akár a város zajától elvonulva egyedül is minden alkalommal jól érezheti magát!

Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabadfelhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket.
Akár hétvégén is hívható vagyok! Amennyiben igényli, kérem küldjön sms-t és szívesen visszahívom.
***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! ***

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Majzik Alexandra
+36 70 429