Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8904121

Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda

3358 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1984
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169907 hivatkozási számú pécsváradi nyaraló. Pécsvárad a Szent István által 998-ban alapított monostor által vált országos jelentőségű állam- és egyházszervezési központtá. Ennek révén lett már a középkorban város. A Keleti-Mecseknek a déli lejtőjén, a Mecsek legmagasabb csúcsa, a 682 méter magas Zengő lábánál, a 6-os főközlekedési út mentén, Pécstől 15 kilométerre, Baranya megyében.

Pécsvárad frekventált helyén, jó állapotú életvitel szerin lakható, Lakóház-présházzal eladó.

Az ingatlan 79nm lakótérrel rendelkezik. 1984 –ben épült. 1996felújításon esett át EPS 50 hőszigetelést kapott, nemesvakolat színezéssel. 2002- ben bevezették a gázt az épületbe, igy az ingatlan összközműves/víz, gáz, villany, csatorna/.

A földszinten 1 szoba , zuhanyzó Wc-vel és egy több funkciós étkező- konyha jellegű helységgel, amiből lejárat van a 13,5nm pincébe. A pince boltíves téglafalazatú, száraz és nem dohos szagú.

A tetőtérben 20nm szoba és 1,2nm WC található.

Az ingatlanhoz tartozik az igényesen kialakított 20nm, fedett kiülő-partihelység, kiépített grillel.

A telek /3358 nm/ a város feletti magaslaton panorámás kilátással, a Dombai tó tőszomszédságában helyezkedik el.

A telek enyhe lejtésű sok lehetőséget tartalmaz

A telek sajátossága az, hogy távirányítóval működő sorompón keresztül közelíthető meg az ingatlan és az utcában található pár lakóház.

Az ingatlan kisebb ráfordítással saját igényhez alakítható.

Alkalmas 2 főnek életvitelszerű ottlakásra vagy hétvégi háznak egyaránt.

A családoknak nem kell 0-ról kezdeni, jó kiindulási alap a bővítéshez új otthon kialakításához. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pécsváradi nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169907Az Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda

Tóth Zoltán István
+36 30 083