Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8900738

Székesfehérvár és Velencei-tó környéki Franchise iroda

1155 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

HK102024
HANGULATOS NYARALÓ ÖRÖK PANORÁMÁVAL A DUNÁRA!

TÉGLA építésű nyaralót kínálunk megvételre Kulcson, melyet az eladója részben felújított állapotban kíván átadni új gazdájának. Az épületbe új műanyag nyílászárókat helyeztek be, kicserélték a villany és a vízvezetékeket is. Teteje szigetelt lapos tető, fűtése hűtő- fűtő klímával megoldott, a szennyvíz emésztőbe vezetődik.
Az épület 2 szintes, az alsó szinten 22 m2-es pince található, a felső szint a lakószint, melyen 18 m2-es tágas terasz, egy nagyszoba, egy konyha és egy fürdő található. A lakószint hasznos nettó alapterülete a teraszt nem beleszámítva 23 m2-es.

A telek 1155 m2-es, melyen a felépítmény a dombtetőn található. Udvara szőlővel és gyümölcsfákkal beültetett, gazdálkodni vágyóknak igazán ideális.
Környezete kellemes, csendes, igényes állandó lakosokkal és hétvégi pihenni vágyó lakókkal vegyesen körbevett. Itt igazán kipihenheti a mindennapok fáradalmait. Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele!
Ha felkeltette figyelmét és szívesen megtekintené, keressen bizalommal a hét bármely napján, telefonon vagy e-mailben!

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanok adásvételéhez. DÍJMENTES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, kedvezményes jogi tanácsadással, ingatlan értékbecsléssel és belső építészeti látványterv elkészítésével segítjük Ügyfeleinket.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Székesfehérvár és Velencei-tó környéki Franchise iroda

Hadadi Katalin
+36 70 360