Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8916229

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

579 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2008
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Kistokaj üdülőövezetében-belterületen-, a tópart közelében, egy 579 nm-es telken található, téglaépítésű, kétszintes ház.

A gondozott kerttel rendelkező ingatlan kiváló befektetési lehetőség. A ház alsó szintjén található egy kis nappali, konyha, fürdőszoba és külön WC, az emelet pedig egy tetőtéri szoba. A tópart közelsége és a nyugodt környezetnek köszönhetően ideális választás azoknak, akik a csendet és a nyugalmat keresik.
A házban külön helyiségben található fürdő és WC, vezetékes víz, valamint lehetőség van TV- és internetcsatlakozás elérésére is. A kertben egy újszerű, fedett pavilon és frissen burkolt terasz található, ami tökéletes helyszín a pihenéshez. Az autók számára fedett beállási lehetőségek van, valamint tárolók melyek alkalmasak szerszámok és kerti gépek tárolására, de akár beépíthető is. Heti szemétszállítás van. Nagyon jó szomszédok jellemzik a környéket ami csak tovább növeli a lakók kényelmét.

Ez az ingatlan remek lehetőség mindazok számára, akik egy nyugodt, pihenésre alkalmas helyet keresnek, ahol igazán elvonulhatnak a mindennapok zajától.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Dudar Péter
+36 70 351