Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8921995

Duna House Győr

1358 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2000
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Győrtől és az Auditól 7 km-re, GYŐRSZENTIVÁN KERTVÁROSÁBAN keresi új tulajdonosát ez a TÜNEMÉNYES HÁZIKÓ, GYÖNYÖRŰ KÖRNYEZETBEN.

A ház KÍVÜL, BELÜL FÁBÓL ÉPÜLT, így nem csak kellemes hangulatot áraszt, hanem természetes, mint maga a környezet. A lakótér jelenleg két helyiségből áll konyha étkezővel, szoba és egy galéria. Az épület 1358 nm -es telken kapott helyet, az udvaron pince és egy 18 nm-es mobilgarázs is található.

A kert a nyugalomhoz, a csendhez és a kertészkedéshez is kiváló területet biztosít. A gondozott udvaron számtalan TERMŐ GYÜMÖLCSFA található (cseresznye, barack, megy, körte, szőlő és dió), továbbá virágok és cserjék díszítik. A telek 3% beépíthetőséggel rendelkezik (max. 45 nm), közművek közül a villany és vezetékes víz be van vezetve, központi csatornarendszerre nincs rákötve, derítő megtalálható. Gáz az utcában van elvezetve. Az udvaron FÚRT KÚT segíti az ingyenes locsolást. A terület minden oldalról fém oszlopokon elhelyezett drótkerítéssel BEKERÍTETT. Az udvarra egy 2 szárnyas kapun keresztül lehet bejutni.

Az utca rendezett, végig aszfaltozott. A környéken szinte minden telken lakóingatlan található.A környéken a jó levegő és a madárcsicsergés alapból jár mindenkinek, ha a városi munka után zöldövezetben pihenne, vagy egy kis hétvégi telket keres, ahol hódolhat a kertészkedésnek, ez az ingatlan tökéletes választás!

A házikó és kertje egyeztetést követően megtekinthető, ha beleszeret, azonnal birtokba vehető. Az ingatlanra CSOK nem igényelhető, ám kivett zártkert lévén kifüggesztésre NEM kötelezett, így azonnal megvehető!A központ 2 km belül van ahol minden megtalálható SPAR, CBA, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő.

Érdeklődését várom hétköznap és hétvégén egyaránt, kérdezzen bátran, majd tekintsük meg együtt az ingatlant.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House Győr

Hán Viktória
+36 30 824