Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8899406

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

500 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó új építésű hétvégi ház Dömsödön, Pest megyében, ahol a nyugalom és a természet közelsége garantált!

Ez az ingatlan egy 500 m?-es telekre épült, 92 m? alapterületű modern ház, amely nemcsak hétvégi pihenésre, hanem akár állandó lakhatásra is tökéletes választás. Az otthonban 2 szoba és 2 fél szoba található, így bőven van hely családi élethez vagy baráti összejövetelekhez.

Az ingatlan kiváló minőségű tégla teherhordó falazattal épült, amely hosszú távú stabilitást biztosít. A modern lemez héjazat nemcsak esztétikus, hanem ellenálló is az időjárás viszontagságaival szemben. A lakás hűtéséről és fűtéséről a split klíma gondoskodik, amely biztosítja, hogy télen és nyáron is komfortosan érezze magát az itt lakó. A melegvíz ellátást egy villanybojler biztosítja.

Az igazi különlegessége ennek az ingatlannak a csendes és természetközeli környezet, amely egyedülálló pihenési lehetőséget nyújt. Az új tulajdonosra itt teljes kikapcsolódás vár, távol a város zajától, a mindennapi rohanástól. Az ingatlan körül szinte csak a természet hangjai hallhatók: madárcsicsergés, szél susogása a fák között, és a közeli erdő nyújtotta friss levegő. A telek maga is tágas, ideális kertészkedésre, szabadtéri tevékenységekre vagy egyszerűen arra, hogy a naplementében egy nyugágyban üldögélve élvezze a környező táj nyugalmát.

Itt minden adott ahhoz, hogy valóban elvonulhasson a világ elől, és élvezze a teljes nyugalmat. A település és a környék is rendkívül barátságos és békés, ahol a szomszédok távol vannak egymástól, mégis közösségi érzést árasztanak. A természet közelsége és a nyugodt környezet teszi ezt az ingatlant kiváló választássá mindazok számára, akik szeretnék maguk mögött hagyni a városi stresszt, és egy valódi békés menedékre vágynak.

Ez az ingatlan nemcsak egy ház, hanem egy életstílus, ahol a teljes kikapcsolódás és feltöltődés várja az új tulajdonost.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hívjon most és tekintse meg személyesen!

Referenciaszám: M287650

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Riszter Ágnes Mária
+36 70 363