Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8900987

-

250 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Fa
ÉPÍTÉS
Nincs fűtés
FŰTÉS
  • Tetőtér beépíthető igen
  • Kilátás Utcai
  • Parkolási lehetőség Udvari beálló
  • Fűtés Nincs fűtés
  • Építőanyag Fa
  • Bútorozott nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

B Home eladásra kínál a Somogy vármegyei Csokonyavisonta Községben, egy 60 m2-es hétvégi házat!

Az épület faszerkezetű,amely egy 250m2-es telken helyezkedik el. Található benne alul egy konyha,fürdőszoba wc-vel, nappali, és a felső szinten 2 szoba. Az ingatlan igény szerint felújításra szorul. A házba be van vezetve a villany és a víz, gáz az utcában található. A csatornahálózat telken belül található, csak rá kell köttetni igény szerint. Az udvar el van kertelve, egy szerszámos tároló található az udvaron. Utcafronton található egy nagy tágas terasz, míg az udvar felőli részén egy kisebb terasz is kialakításra került. Az ingatlan csendes és nyugodt környezetben található, a Fürdőtől 300 méterre, pár perces sétával elérhető. Rendezett tulajdoni hányad,per-és tehermentes az ingatlan, akár rövid időn belül birtokba vehető.

Csokonyavisonta egy 1600 fős Község, amely a Barcsi járásban helyezkedik el.Barcs 15 km-re található, amely 20 percen belül elérhető autóval

Nagyatád: 20 km

Amennyiben csendre és nyugalomra vágyik, és hétvégente pihenni szeretne,akkor ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget,kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján.

Térkép

A hirdető elérhetősége

B home Ingatlaniroda

30 713