Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8923280

Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda

1113 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171619 hivatkozási számú bogádi nyaraló.

Bogád-Homoktetőn kínálok eladásra egy 1113 m2-es telken lévő kétszintes nyaralót. Az ingatlan aszfaltozott és részben kavicsos úton közelíthető meg autóval, maga az épület az úttól kb. 20 m-re helyezkedik el csendes zöld környezetben. A bekerített telek enyhén lejtős, néhány fa található rajta. A település Pécstől 3 km-re található és friss jó levegő érezhető a városon kívül.

Pár perc alatt autóval a városba érhetünk, és mégis az élet sokkal nyugodtabb és pihentetőbb. A tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.. A szomszédság nagyon kellemes és barátságos.

Az épület tégla falazatú, víz a telken belül, villany a telekhatáron.

Kétszintes épület,: alsó szinten konyha, előszoba és egy hálószoba

felső szinten tágas szoba(30 m2),amelyre külső lépcsőn juthatunk fel

Fűtés fatüzelésű kályhával megoldott.

Az ingatlan felújításra szorul, viszont jól átgondolt munkálatokkal szép hétvégi házikó kivitelezhető belőle, vagy akár állandó otthonná is alakítható.

Az könnyen karbantartható telek gazdálkodásra, hobbikertészkedésre is kíválóan alkalmas. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó bogádi nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #171619Az Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Dombóvár Ingatlaniroda

Belovárecz Márta
+36 30 453