Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8921462

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

1200 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1990
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Bicske, Galagonyás 3.dűlőben felújítás alatt lévő hétvégi ház! Tulajdoni lap szerint zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület.
A környéken állandó lakosok élnek, csendes környezetben, jó szomszédokkal.
Az ingatlan beton alapra épült téglából, és ytongból, tetőtér beépítéses 4 fél szobás, hasznos alapterülete 55m2. A földszint 33m2-es, DNy-i tájolású amerikai konyhás nappaliból a teraszra lehet kilépni, valamint ezen a szinten van még két fél szoba plusz a fürdőszoba ami tusolóval van kialakítva. A világos tetőtérben 2 panorámás hálószoba készül, ahova falépcső vezet fel. A villany bevezetve, a ház fűtése Gree hűtő-fűtő klímával megoldott. Vezetékes víz nincs, de 46m mély fúrt kút rendelkezésre áll, és a vize a házba be van vezetve. Az 1200m2-es bekerített telek szabályos téglalap alakú, enyhén lejt a horgásztó felé. A ház mellett több autó is kényelmesen tud parkolni. Riasztóval védett, távfelügyeletre csatlakoztatva.
A város perceken belül murvás és aszfaltos úton megközelíthető. Budapest, autóval, busszal és vonattal fél órán belül elérhető.
M290292

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495