Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8916345

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

887 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1992
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Heves vármegye, Bélapátfalva 50 m2-es hétvégi házas nyaraló eladó.
Az ingatlan a település zártkerti részén található festői környezetben a Bél-kő lábánál, sétányi távolságra a Ciszterci Apátságtól, és a Lak-völgyi tótól, 5 km-re Szilvásváradtól, 25 km-re Egertől.
A tetőtér-beépítéses lakóépület statikailag stabil, 8 m2-es száraz pince, és 887 m2-es kertészkedésre alkalmas telek tartozik hozzá, melynek végében patak folyik. A ház falai terméskőből, és téglából épültek, konyha, nappali szoba, fürdőszoba, a tetőtérben egy hálószoba került kialakításra benne. A tetőtéri közlekedőről kis loggia nyílik az udvar felé, a napfényes, déli tájolású szobák ablakai a Bél-kőre tekintenek. A belső tér komplett felújításon esett át: a teljes villanyhálózatot, a nyílászárókat, a csempéket, a burkolatokat cserélték, a falakat gipszkartonnal fedték le. A hálószobába szőnyegpadló került, a többi helyiség hidegburkolatot kapott. A plafonig csempézett, zuhanyzótálcás fürdőszoba még befejezésre vár. A felújítás során megtörtént a víz-, és a szennyvízelőkészítés a fürdőszobában, és a konyhában. A fűtés kandallóval, elektromos fűtési alternatívákkal megoldható. A képeken látható, javarészt új bútorok szintén a vételár részét képezik. A házban a felújítások óta senki sem lakott.
A telek külterületen található, így a víz-, a gáz-, és a csatornahálózat nincs kiépítve. Az ingatlan némi ráfordítással életvitelszerű lakhatásra alkalmas otthonná alakítható, ideális választás lehet azoknak, akik elvágyódnak a város zajából, porából. Befektetők figyelmébe is ajánlom: kiváló elhelyezkedéséből adódóan akár vendégházként is megállja a helyét. A csend, és a nyugalom, amit ebben a környezetben megkaphat nem mérhető anyagiakban.

Értékegyeztetéssel egri lakáscsere szóba jöhet.
Várom hívását, akár hétvégén is. Ügyfeleinknek igény esetén kedvező hitelfeltételekkel hitelt, megbízható ügyvédi közreműködést, szerződéskötéshez irodai hátteret biztosítunk. Referencia szám: M 289573.

25000000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

Kecskeméti Zsuzsanna
+36 70 533