Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8922322

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

543 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1986
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Balatonszárszó pihenő-nyaraló övezetében eladó egy tágas, 6 hálószobás, nappalis, nettó 107 m², jó állapotú nyaraló, amely központi fűtéssel rendelkezik.

Az épület a 80-as években épült, masszív téglaépület, zsindelyfedéssel rendelkezik, a padlástér 15 cm kőzetgyapot szigetelést kapott. A hőszigetelt fa nyílászárók, redőnnyel, szúnyoghálóval rendelkeznek, biztonsági ráccsal ellátottak. Gázcirkó látja el a fűtést radiátoros hőleadással, valamint a használati meleg vizet is a cirkó adja. Az ingatlanban valamennyi közmű elérhető, igény esetén a ház akár életvitelszerű lakhatásra is alkalmas. Az emeleti szinten nincs fűtés, de a téli időszakra lezárható. Mindkét szinten külön fürdőszoba és toalett áll rendelkezésre. A kert felé a földszinten hatalmas fedett terasz található, amely a közlekedőből nyílik, így könnyedén megközelíthető bármelyik helyiségből. A ház emeleten kerámia burkolatú, a földszinten a szobák parkettával, egyéb helyiségei kerámia burkolattal ellátottak.

A házhoz 543 m² kert tartozik, amelyben a kert felől grillező-sütögető hely lett kialakítva, és locsoláshoz fúrt kút is rendelkezésre áll. Az udvarban 3 autóval kényelmesen tudunk parkolni. A garázs jelenleg nyári konyhaként üzemel, de bármikor visszaalakítható eredeti funkciójának, radiátorral a központi fűtésről fűthető. Az épület igény szerint kiürítve vagy akár teljes bútorzattal is birtokba vehető.

A szabadstrand sétatávolságra található, gyalogosan kb. 400 méter, autóval kicsit kerülni kell a vasúti sínek miatt. A nyaraló a 7. sz főúttól a Balaton felé található, rendezett utcában, Balatonszárszó nyugati felén.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

Stóka Andrea
+36 30 411