Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8911475

Otthon Centrum - Balatonlelle, Kossuth utca

59 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2023
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az alábbi ingatlan hirdetés célja, hogy családosok, befektetők számára bemutasson egy kivételes lehetőséget Balatonfenyvesen, ahol a modern életstílus és a természet közelsége egyesül.
Ez az új, 59 négyzetméteres lakás ideális választás lehet azok számára, akik egy kényelmes, világos otthonra vágynak, ahol a prémium kivitelezés és a modern technológiai megoldások találkoznak.
A tágas, napfényes nappali, amely a családi együttlétek tökéletes színhelye lehet. Az ingatlan hőszivattyús fűtéssel és hűtéssel rendelkezik, amely nemcsak energia hatékony megoldás, hanem a mindennapi kényelem alapját is képezi.
A lakás tehermentes, így azonnal birtokba vehető, ideális választás családoknak, akik szeretnék élvezni a Balaton közelségét és a csendes környék nyújtotta előnyöket.
A rendezett kert és a környék biztonságos, ideális a gyermekek. Az ingatlan könnyen megközelíthető autóval, emellett a helyi tömegközlekedés is biztosított. 200 méteren belül ABC, étterem, strand, a központi strand pár perc sétára található.
Ez a modern lakás nem csupán otthon, hanem egy életstílus megtestesítője. Az elektromos autó töltés lehetősége is rendelkezésre áll. A lakáshoz saját gépkocsibeálló tartozik.
Ha Ön egy olyan ingatlant keres, amely a család minden tagjának igényeit kielégíti, ne habozzon, keressen bizalommal! Kérdéseivel bármikor fordulhat hozzám, és szívesen segítek Önnek megtalálni álmai otthonát Balatonfenyvesen.
- 54 m2 , 11,5 m2 erkély , nappali, hálószoba , külön WC , kádas fürdőszoba , közlekedő.
- közös költség: 15.000 Ft/hó
- egyedi mérőórák
- saját gépkocsibeálló

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon Centrum - Balatonlelle, Kossuth utca

Pomozi Gábor
+36 70 461