Eladó Üdülő, hétvégi ház
Hirdetéskód: 8890170

OTP Ingatlanpont Siófok

54 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Balatonfenyves üdülőövezetében, ősfás, ligetes környezetben lévő üdülőparkban eladó egy 1. emeleti 54 m2-es, 11,5 m2 erkéllyel rendelkező apartman. A korszerű technikával épített ingatlan egész évben használható akár lakófunkcióra is, mert hűtése, fűtése levegő hőszivattyúval megoldott. Az épület hőszigetelő vakolattal burkolt.

A nagy amerikai konyhás nappali, 1 hálószobás, fürdő, külön WC-s, közlekedővel kialakított apartman saját ízlés szerint alakítható, rendezhető be, egyedivé tehető. A motoros redőnyök, a korszerű, nagy üvegfelületek , az üvegkorlát a teraszon nagyban hozzájárul a komfortérzethez. A gépkocsik elhelyezése telken belüli felszíni parkolókban lehetséges.

A Balaton gyalogosan 2 perc alatt elérhető. A település nagystrandja vendéglátó egységekkel, gyermekek részére kialakított játszóhelyekkel 5 percre van autóval. Az M7-es autópálya 168-as lejárójától 3,5 km-re található az üdülőpark.

Az apartman mellett lévő, külön bejáratú 73 m2-es (plussz erkély 30 m2 ) üdülő egység is eladó. Akár több generáció vagy baráti társaság is nyaralhat együtt, de mégis külön.

További információkért hívjon telefonon. Az nyaraló/k bármikor megtekinthetők.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Siófok

Lestyán László Józsefné Lakati Melinda
+36 70 455