Eladó Telek
Hirdetéskód: 8911897

Duna House - József körút

9937 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó nagy területű panorámás telek Verőcén!

A különleges adottságú telek hatalmas területű, 9937 m2 , mely a település központjától autóval néhány perc távolságra található. Az ingatlanról gyönyörű panoráma tárul elénk a Lósi patak irányába. A telek tetejéről a Dunakanyar is látható.

Az ingatlan 70 m széles és 142 m hosszú, Mk* besorolású, 3%-ban beépíthető, de max. 120 m2 alapterületű, gazadasági épület építhető rá. A művelési ágból ki van vonva, így az adás vételkor nem kifüggesztésköteles. Önálló helyrajzi számmal rendelkezik.Közművek közül a villany az utcából beköthető, a víz pedig kútfúrással megoldható.

Az ingatlan kiválóan alkalmas egy birtok kialakítására, akár állattartásra is. Továbbá befektetésre is ajánlom, hiszen a telek mérete és adottságai miatt akár 3 részre is osztható: 3db 3300 m2-es részre. Ez az opció is eladó 49 millió Ft/db irányáron.Verőce település Budapesttől kb 40 perc alatt érhető el vonattal és autóval az M2-es autóúton.

A település a környék egyik legszebbike, iskolával, óvodával, bölcsödével továbbá kultúrális programokkal és egy csodálatos Dunaparttal.

Keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - József körút

Szőregi Kristóf
+36 20 564