Eladó Telek
Hirdetéskód: 8866888

Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

892 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Veszprém vármegye Városlőd településén négy belterületi telek egyben eladó.

Az ingatlan a település központjához közel fekszik, közös udvarral a mögötte álló épülettel. A négy telek összesen 892 m2, amibe nem számítódik bele a közös udvar, azzal együtt kb. 1700 m2 a terület nagysága. A telken megtalálható a víz, a villany és a csatorna is, a gáz az utcában van. A telekhez tartozik egy 75 m2-es ház is, amely szintén a vételár részét képezi.

A kert végében folyik a bővizű Torna patak, amely nagy segítség lehet a növények locsolásában a nyári hónapokban. Az ingatlan lokációja kiváló, pár perc gyalog a bolt, a buszmegálló, az iskola, az óvoda, és a vasútállomás is. Az utcában halad az országos kéktúra útvonala, így akár turisztikai célra is kiváló lehetőségek rejlenek a területben.

Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan.

Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES!

A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

Huiber György
+36 30 080