Eladó Telek
Hirdetéskód: 8892759

Budapest II. kerület Ganz utca 5-7 - OTP Ingatlanpont Iroda

1315 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Üröm község Pest vármegyében, a Pilisvörösvári járásban, a budapesti agglomerációban helyezkedik el. Közvetlenül határos Budapest III. kerületének több városrészével, legfontosabb útvonala az 1108-as út. Teljesen kiépült infrastruktúrával rendelkezik, és itt minden megtalálható amire szükség lehet egy valódi kertvárosi élet megvalósításához, bármilyen összetételű és bármilyen életszakaszon áthaladó család számára. Ürömön és környékén sok beruházás valósult meg az elmúlt években és népszerű lakhelyévé vált azoknak akik szeretnek a városhoz közel maradni, ám mégsem városias életet élni. Családbarát környezet a valódi természet peremén, sok kirándulási lehetőséggel.

Ez az ingatlan egykor egy gyártó vállalkozásnak adott otthont. Elhelyezkedését tekintve Üröm szívében található. A területet már lakóövezetté minősítették, így eredeti minőségében az 524 m2-es épületegyüttes már nem használható. Bár ezen a helyen kár is lenne ezt az 1300 m2 földterületet erre pazarolni.

Remek, új lakhatási lehetőségek alakíthatóak ki ezen a területen, Üröm szabályozásának megfelelően: 30% beépíthetőség, 2 épület és 1 tároló kaphatnak helyet ezen a telken. A fő épület alapjait és falait akár egy új épület kialakításához is fel lehetne használni, de aki teljesen nulláról tervezne valami újat, az is meg tudja valósítani elképzelését a bontást követően. Az ingatlan területére 2 m2 vezetékjog van bejegyezve, ami nagyon hasonlatos a szorgalmi joghoz. Valódi jelentése csupán annyi, hogy ha az ingatlan bejáratánál lévő egyszerű hézköznapi vezeték meghibásodik, akkor a szakembereket be kell engednünk a telekre, hogy azt megjavítsák. Ezt egyébként magunktól is megtennénk, hiszen nem akarnánk áram nélkül maradni.

Tudom, minden ingatlanhirdetésben szereplő környék csendes és nyugodt, persze itt sincs ez másként. Az utca mindkét végén a természetbe jutunk, így ez is garancia rá. Néhány perces sétára található Üröm főtere, éttermek, bölcsőde, szépségszalon, posta, de még a borozó is. A Lidl és a focipálya kocsival nagyjából 3 perc távolságban találhatóak.

Remek befektetési lehetőség ez, akár későbbi értéknövekedésre spekulálóknak, saját maguk részére házat építőknek, és persze a vállalkozó szellemű úttörőknek akik a leendő otthonainkat építik.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest II. kerület Ganz utca 5-7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Pető Zsolt Áron
+36 30 570