Eladó Telek
Hirdetéskód: 8910064

Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda

949 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó belterületi telek Tüskeváron

Tüskevár frekventált részén eladó egy 949 m2-es belterületi építési telek. A telek lakóövezetben található, és közművesített: a vezetékes víz és a 3 fázisú (3x16A) villamos áram bevezetése már megtörtént. A gázcsonk a telekhatáron helyezkedik el, azonban a településen jelenleg nincs kiépített szennyvízhálózat.

A telek szélessége 26 méter, és 30%-os beépíthetőséggel rendelkezik, ami kiváló lehetőséget nyújt különféle építkezési tervek megvalósítására. A helyi építési szabályzat lehetőséget ad mobilházak vagy gazdasági épületek telepítésére is a lakóövezetben, így rugalmas megoldásokat kínál a leendő tulajdonosok számára.

Tüskevár a 8-as főút mentén helyezkedik el, és könnyen megközelíthető autóval. A legközelebbi nagyobb városok Ajka, amely mindössze 20 kilométerre található, valamint Pápa és Veszprém. A település csendes, barátságos környezetet kínál, miközben a közeli városok infrastruktúrája könnyen elérhető, így ideális lehet mindazok számára, akik természetközeli, nyugodt életre vágynak, de nem szeretnének lemondani a városi kényelemről.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Keressen minket bizalommal a további részletekért.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda

Boja Péter
+36 30 930